«Ξανθή αγαπημένη Παναγιά» η ΑΕΚ

Από inpaok.com: Δεν γνωρίζω ούτε είμαι σε θέση να προβλέψω ποια εξέλιξη θα έχουν τα πράγματα ωστόσο για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη κερδισμένη όλης αυτής της θλιβερής ιστορίας την οποία σε μεγάλο βαθμό προκάλεσε,
Πηγή: inpaok.com
«Ξανθή αγαπημένη Παναγιά» η ΑΕΚ

για να μη πω ότι είναι πιθανό να βρίσκεται πίσω απ’ όλα ή ότι οδήγησε εδώ την ιστορία με ξεχωριστή μαεστρία.

Και δεν είναι που φαντάζει ή αρέσκεται να προβάλλεται σαν η πιο “κιμπάρισσα”, η πιο άξια, αλλά πάει να μας πείσει όλους ότι ήταν και… Παναγία.

Ποια είναι η ΑΕΚ; Αυτή που χρωστούσε ένα τάνκερ ευρώ και όμως βρέθηκε καθαρή χωρίς να χρωστάει δεκάρα τσακιστή, με τον μαγικό τρόπο του υποβιβασμού. Αυτή που κοιμήθηκε καταχρεωμένη και κατεστραμένη και ξύπνησε καθαρή σαν λευκή περιστερά.

Οδήγησαν με μαεστρία την ομάδα στη Γ’ Εθνική για να εκμεταλλευτούν με περισσή εξυπνάδα τον νόμο και να επιστρέψουν χωρίς βάρη στα μεγάλα σαλόνια, αλλά χωρίς να βάλουν ευρώ. Αυτοί που κόπτονται για το ηθικό πλεονέκτημα, αποδέχθηκαν το σκάνδαλο, να χρεώσουν ένα τσουβάλι εκατομμύρια στην καμπούρα του ταλαίπωρου Έλληνα πολίτη και να έρχονται να μας κουνάνε και το δάχτυλο.

Αφήστε το γήπεδο που χτίζουν λέει μόνοι τους αλλά ξεχνάνε κάτι είκοσι ένα εκατομμύρια της περιφέρειας (δηλαδή πάλι του Έλληνα πολίτη στο σύνολό του) που ίσως και να είναι τα μοναδικά πραγματικά λεφτά που θα πέσουν στην ανέγερση της “Αγιάς Σοφιάς”.

Άσε πια κάτι γνωστές ή άγνωστες (αλλά που φωνάζουν απο μακριά) τραμπούκικες ενέργειες πίσω από τις οποίες μυρίζει εξυγίανση και ήθος ποικίλης και παντώς όχι ασπρόμαυρης απόχρωσης.

Για τις σκανδαλώδεις διαιτησίες, το εξόφθαλμο σπρώξιμο, την ανεξήγητη ανοχή στον χορευτή Χιμένεθ και τους απαιτητικούς κακομαθημένους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τσιμουδιά.

Αν μιλάνε κάποιοι για τον νέο χαλίφη στη θέση του κόκκινου χαλίφη, ας τον ψάξουν στα μέρη τους. Είναι κατακίτρινος σαν λεμόνι και πάντως δεν φοράει ασπρόμαυρα. Βγήκαν στην επιφάνεια και απειλούν με κατάκτηση τίτλων και μιλούν για δικαίωση και εντιμότητα, αυτοί που έφτασαν εδώ που έφτασαν στο… τζάμπα.

Την ώρα που ο κακός Σαββίδης περήφανα και ελληνικά εμφανίστηκε στην εφορία και παρέδωσε έντεκα ζεστά εκατομμύρια για να ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ. Στο Ελλαδιστάν όμως η λογική της ήσσονος προσπάθειας και της καλυμμένης ηθικής, εξακολουθεί να θριαμβεύει και να επιβραβεύεται.

Χάρισμά σας το άσμα του Τόλη Βοσκόπουλου “ξανθή αγαπημένη Παναγιά”. Σας πηγαίνει γάντι.

Διαβάστε ακόμη...