Ζητείται αντικαταστάτης για Ροντρίγκες, κέρδος στο βάθος για τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκεται η Γαλατασαράι δεδομένου πως το καλοκαίρι δύσκολα θα τον βρει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Κέρδος από ενδεχόμενη πώλησή του και για τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: sdna.gr
Ζητείται αντικαταστάτης για Ροντρίγκες, κέρδος στο βάθος για τον ΠΑΟΚ

Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων βρίσκεται ο 27χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, το καλοκαίρι αναμένεται να είναι "καυτό" για τον Ροντρίγκες, τον οποίο "φλερτάρουν" στενά σύλλογοι από την Αγγλία, εκεί που όπως φαίνεται θα είναι και ο προορισμός του.

Μάλιστα, οι Τούρκοι κινούνται ήδη για την εύρεση αντικαταστάτη, καθώς θέλουν να είναι απολύτως έτοιμοι στο ενδεχόμενο της πώλησης του ποδοσφαιριστή σε μερικούς μήνες.

Αξίζει να σημειώσει κανείς, πως η Γαλατασαράι έκανε δικό της τον Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021, καταβάλλοντας το ποσό των 3.5 εκατ. ευρώ, με τους "ασπρόμαυρους" να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησής του στο 20%.

Κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε κίνηση γίνει το καλοκαίρι και αφορά την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή σε άλλον σύλλογο, θα αποφέρει και χρήματα στα ταμεία του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...