Δημοσιογραφικός κολοσσός, όπως η Guardian κατέβασε θέμα για τον Μαρινάκη!

Από sdna.gr: Ένα εκτενές άρθρο της Guardian που επικεντρωνόταν στα έργα και τις ημέρες του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο), παραδόξως εξαφανίστηκε μετά από μερικές ώρες!
Πηγή: sdna.gr
Δημοσιογραφικός κολοσσός, όπως η Guardian κατέβασε θέμα για τον Μαρινάκη!

Ένα παράδοξο, περίεργο και αξιοπρόσεκτο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην μιντιακή καταιγίδα που ακολούθησε την ποινική δίωξη εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολύκροτη εμπλοκή του με το ναρκόπλοιο Noor1.

Η πασίγνωστη αγγλική εφημερίδα Guardian με ένα εκτενές αφιέρωμα, στο οποίο μάλιστα υπήρχαν και δηλώσεις Ελλήνων δημοσιογράφων, αλλά και ενός σκηνοθέτη ήρθε να φωτίσει τα έργα και τις ημέρες του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου.

Το SDNA για μία ακόμα φορά ήταν το μόνο ελληνικό μέσο, το οποίο αναπαρήγαγε και μετέφρασε αυτολεξεί το συγκεκριμένο κείμενο, όμως ξαφνικά συνέβη κάτι παράδοξο που δεν έχει προηγούμενο σε ευρωπαϊκό μέσο τέτοιου βεληνεκούς.

Το βράδυ της Δευτέρας, το άρθρο ξαφνικά κατέβηκε από την ιστοσελίδα της Guardian, όπου αν πατήσει κανείς το link του συγκεκριμένου δημοσιεύματος βγαίνει το μήνυμα: «Αυτό το άρθρο έχει κατέβει στις 26 Μαρτίου 2018 εν αναμονή αναθεώρησης»!

Ίσως τώρα μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί τα ελληνικά μίντια φροντίζουν να μη γράφουν καθόλου και να σφυρίζουν αδιάφορα για τέτοια ζητήματα που… ζεματάνε.

Διαβάστε ακόμη...