Tα μάθατε τα νέα ή θέλετε βοήθεια;

Από thessports.gr: Συμπληρώνεται ένας μήνας από την πρώτη πράξη της κλοπής του αιώνα. Το θέατρο, που παίχτηκε στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για να χάσει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδια στα χαρτιά και τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης.
Πηγή: thessports.gr
Tα μάθατε τα νέα ή θέλετε βοήθεια;

Συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από την δεύτερη πράξη της κλοπής του αιώνα, με το θέατρο, που παίχτηκε στο παιχνίδι ΠΑΟΚ– ΑΕΚ για να χάσει ο ΠΑΟΚ και δεύτερο παιχνίδι στα χαρτιά, για να χάσει στα χαρτιά και το πρωτάθλημα, το οποίο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κερδίζει.

Ο πολιτικός κόσμος, οι αθλητικές αρχές, η πλειονότητα των ΜΜΕ, ο επιχειρηματικός κόσμος, όλος ο κόσμος από τα Τέμπη και κάτω, είναι εναντίον του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη. Το θύμα παρουσιάζεται ως θύτης!

Σ΄ αυτή τη γωνιά αναρωτιόμασταν πριν μια βδομάδα «τι θα είχε συμβεί, αν ο Σαββίδης είχε και καμιά δικογραφία στην πλάτη του».

Σήμερα, θα αναρωτηθούμε που είναι άραγε κρυμμένοι όλοι αυτοί οι Θεσσαλονικείς, που συμμετέχουν στην πολιτική ζωή του τόπου.

Που είναι ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος; Τι έχουν άραγε να πουν αυτοί για το γεγονός ότι εκλάπη ένα πρωτάθλημα από τη μοναδική ομάδα της Μακεδονίας, που συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα; Τι έχουν να πουν για τη στοχοποίηση του μοναδικού επιχειρηματία, που δίνει ζωή στην πόλη και στην περιφέρειά τους; Έχουν άποψη ή φοβούνται να την καταθέσουν;

Που είναι κι αυτοί οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης; Τι λένε όλοι αυτοί και γιατί κρύβονται;

Δεν τους αφορά αυτό, που συμβαίνει; Ή θα συνεχίσουν να κρύβονται, οι μεν πίσω από τις κυβερνητικές γραμμές, οι δε πίσω από τον αρχηγό τους;

Στην περιοχή υπάρχει μια ομάδα, που σηκώνει το αθλητικό της ανάστημα κι ένας επιχειρηματίας, που έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια και έχουν στοχοποιηθεί. Τι άλλο έχει άραγε να επιδείξει αυτή η περιοχή;

Όπως και στην περίπτωση του συλλαλητηρίου, που κρύβονταν μέχρι την παραμονή και την μέρα της διεξαγωγής του, έψαχναν πλάνο κοντά στις κάμερες, και αυτή τη φορά έχουν εκτιμήσει ΛΑΘΟΣ την κατάσταση.

Σύντομα θα το καταλάβουν και θα τρέχουν να το καλύψουν. Διότι και αυτή τη φορά, οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης αποδεικνύονται εξαιρετικά «λίγοι» και εντυπωσιακά κατώτεροι των περιστάσεων.

(Αν συμφωνούν με τη στοχοποίηση, ας μας το πουν...)

(Από τη FORZA 24/03)

Διαβάστε ακόμη...