«Κεραυνοί» Καμμένου για Ντόρα, Μαρινάκη και Noor 1 (vid)!

Aπό sdna.gr: Ολομέτωπη επίθεση του Πάνου Καμμένου κατά Μαρινάκη και Νέας Δημοκρατίας: «Έκαναν το κόμμα βραχίωνα Εγκληματικής Οργάνωσης» - «Ο Μαρινάκης διώκεται για εμπορία ναρκωτικών μετά από άνοιγμα λογαριασμών»
Πηγή: sdna.gr
«Κεραυνοί» Καμμένου για Ντόρα, Μαρινάκη και Noor 1 (vid)!

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση σε βάρος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις για την σχέση τους, το ρόλο του Μαρινάκη στην πολιτική ζωή του τόπου αλλά και στον ολοκληρωτικό έλεγχο των ελληνικών ΜΜΕ, ενώ προχώρησε στην αποκάλυψη λεπτομερειών για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του μεγαλομετόχου της πειραϊκής ΠΑΕ τονίζοντας ότι αυτή πραγματοποιήθηκε με μετά από άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Παπαδάκη για την υπόθεση Μαρινάκη και Noor1:

«Ο πρόεδρος της ΝΔ με οδήγησε σε εξεταστική επιτροπή. Επειδή διαβίβασα στη δικαιοσύνη αίτημα ενός κρατουμένου για να δώσει στοιχεία για να βγουν τα αφεντικά διακίνησης 3 τόνων ηρωίνης. Τρεις τόνοι ηρωίνη, σκοτώνουν τρία συντάγματα. Οδηγήθηκα στη Βουλή εξεταζόμενος για πρώτη φορά στη ζωή μου έπειτα από 26 χρόνια στη Βουλή.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ο συγκεκριμένος κρατούμενος που θέλησε να μιλήσει στη δικαιοσύνη, οδήγησε τη δικαιοσύνη χθες μετά από ανοίγματα λογαριασμών στα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ σε άσκηση διώξεως κατά του κυρίου Μαρινάκη για εμπορία ναρκωτικών, αποθήκευση ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κακουργήματα ουσιαστικά και θα τα εξετάσει η δικαιοσύνη.

Για ότι ο Μαρινάκης λέει πως όλα στημένα από την Κυβέρνηση: Ο κύριος Μαρινάκης έλεγε προχθές πως είχε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Την έχασε τώρα τη δικαιοσύνη; Μιλάγαμε για λογαριασμούς που εδόθησαν από τον Γιαννουσάκη και άνοιξαν κατόπιν αιτήματος της δικαιοσύνης και οδήγησαν την εισαγγελεά να ασκήσει δίωξη και κύρια ανάκριση.

Αν η εισαγγελέας δεν έχει στοιχεία δεν κάνει δίωξη

θα γυρίσει ο Μαρινακης πίσω από εκεί που είναι και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για να αποφασίσει. Για να σταματήσω τη διαδικασία οδηγήθηκα σε εξεταστική Επιτροπή

Η ΝΔ μετατρέπεται σε πολιτικό βραχίονα μιας εγκληματικής οργάνωσης και λυπάμαι για αυτό. Αναγκάστηκαν να ψηφίσουν οι βουλευτές υπερασπιζόμενοι αυτόν που σήμερα κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών, αποθήκευση ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και χρηματοδότηση ναρκωτικών.

Για ποιο λόγο η κουμπαριά της κυρίας Μπακογιαννη θα έπρεπε να οδηγήσει σε εξεταστική επιτροπή για να μπλοκάρει για να βγει η διαδικασία.

Βλέπετε και τα Μέσα κύριε Παπαδάκη, αυτό που γίνεται είναι απίστευτο. Ο Μαρινάκης άλλαξε 18 εφημερίδες, πήρε το ΔΟΛ, με χτυπούν καθημερινά, αγόρασε ραδιόφωνο, αγόρασε δημοσιογράφους, εκβίασε δημοσιογράφους. Δημοσιογράφος Δέχθηκε πιστόλι στο Χίλτον επειδή έκανε λάθος να αναφερθεί σε Μαρινάκη. Ο Πίκουλας ήταν μεσάζων του Μαρινακη για να αποσύρει το άρθρο,. Δεν είναι θέμα δημοκρατίας;

Εχω επιλέξει τα social media για να επικοινωνώ, με τον Αδωνι δηλαδή με ακραία στελέχη δεν επικοινωνώ. Για τον Μαρινακη βλέπω να βγαίνουν μπροστά και να λένε για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με τον Μαρινάκη. Υπήρξε πριν Μαρινάκη και θα υπάρχει και μετα. Βεβαίως είναι ιστορικός σύλλογος που όλοι σεβόμαστε ασχέτως αν είμαστε σε άλλη ομάδα. Να συνδυάζουν οπαδούς του Ολυμπιακού με Μαρινάκη το προσπαθούσαν να κάνουν και με τον Κοσκωτά».

Διαβάστε ακόμη...