«Ντου» Ολυμπιακού στη Super League!

Από inpaok.com: Πρωτοφανής εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, καθώς επτά μέλη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δίνουν το «παρών» συνεδρίαση της διοργανώτριας.
Πηγή: inpaok.com
«Ντου» Ολυμπιακού στη Super League!

Συγκεκριμένα τον Ολυμπιακός εκπροσωπούν στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού οι: Σάββας Θεοδωρίδης, Τάκης Αγραφιώτης, Γιάννης Βρέντζος, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, Αργύρης Λίβας, Γιώργος Παύλου και Κώστας Καραπαπάς.

Κατά την προσέλευση τους στη Λίγκα τα μέλη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συνοδεύονταν κι από πέντε άτομα της προσωπική τους ασφάλειας.

Από το ξεκίνημα της συνεδρίασης ο Ολυμπιακός έδειξε τις διαθέσεις του, καθώς έθεσε θέμα για την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση ως διευθύνοντος συμβούλου στη Superleague και συγκεκριμένα για το κατά πόσο είναι νόμιμη η σύμβασή του.

Για το θέμα αυτό ειπώθηκε πως θα συζητηθεί σε επόμενο Δ.Σ.

Σε ό,τι αφορά το δεσμευτικό έγγραφο που έχει ζητήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός πρότεινε να βγει μία κοινή ανακοίνωση της Superleague κι όχι το έγγραφο αυτούσιο, κάτι που τελικά αποφασίστηκε ομόφωνα. Η ανακοίνωση που θα βγει θα είναι πάνω σε αυτά που ζητάει ο κ.Βασιλειάδης, ενώ θα ζητείται γόνιμος διάλογος. Παρ’ όλα αυτά είναι άγνωστο τι θα πράξει το υπουργείο σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...