«Η ομάδα βγάζει υγεία»

Από paok24.com: Μπορεί να μην τα κατάφερε στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Μασλαρινός κρατάει τα θετικά, παρά την πικρία, δεδομένου πως ο Δικέφαλος πραγματοποιεί μια σεζόν - υπέρβαση για τα δεδομένα του.
Πηγή: paok24.com
«Η ομάδα βγάζει υγεία»

Μεταξύ άλλων δήλωσε στον Libero 107.4:

«Μας αφήνει μια πικρία. Είμαστε χαρούμενοι για την πορεία μας αλλά μας αφήνει μια πικρία. Κάναμε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Είναι υπέρβαση, η ομάδα βγάζει υγεία, δείχνει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος όταν χάνει...»

Για την απουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ από το γήπεδο μετά το "μπλόκο": «Προσπαθήσαμε να το αφήσουμε έξω, να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ήταν περίεργα που δεν είχαμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο...»

Για τον αντίπαλο: «Υπάρχει διαφορά στο μπάτζετ, είναι δυνατή ομάδα. Αν προσέχαμε το δεύτερο δεκάλεπτο, ίσως είχαμε περισσότερη τύχη»

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι βασικοί στόχοι ήταν η τετράδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έξτρα στόχος να βρεθούμε στον τελικό, από την στιγμή που κοντραριστήκαμε απέναντι σε μια ισοδύναμη ομάδα. Στο πρωτάθλημα κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, λόγω απουσιών και τραυματισμών, απομένουν τρία παιχνίδια και αν όλα πάνε καλά, θα καταφέρουμε και τον τελευταίο στόχο».

Διαβάστε ακόμη...