«Το καλοκαίρι επιστρέφω στον ΠΑΟΚ…»

Aπό paok24.com: Συνέντευξη στην πατρίδα του παραχώρησε ο Αμρ Ουάρντα, μιλώντας για την παρουσία του στην Εθνική Αιγύπτου, το φιλικό που ακολουθεί με την Εθνική Ελλάδος, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Πηγή: paok24.com
«Το καλοκαίρι επιστρέφω στον ΠΑΟΚ…»

Ο Αιγύπτιος μέσος που αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, ανέφερε πως το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Δικέφαλο, αφήνοντας, ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την φιλική ήττα της Αιγύπτου από την Πορτογαλία: «Αντιμετωπίσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και τους κοντράραμε στα ίσα. Ήταν μια ωραία εμπειρία για όλους μας. Ήταν ένα μάθημα η ήττα από την Πορτογαλία, προκειμένου να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο φιλικό με την Ελλάδα».

Για την παρουσία του στην Εθνική Αιγύπτου: «Πρέπει να πηγαίνω βήμα-βήμα και να κάνω θυσίες για να παραμείνω στο ίδιο επίπεδο και να βρίσκομαι στην Εθνική Ομάδα. Ο Σαλάχ, είναι ένα μεγάλο παράδειγμα ποδοσφαιριστή για εμένα».

Για την φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος: «Η αναμέτρηση με την Ελλάδα θα είναι δύσκολη. Είναι μια δυνατή ομάδα, με πνεύμα νικητή. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά με την βοήθεια του Θεού, θα πάρουμε ότι θέλουμε από το συγκεκριμένο ματς».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Αυτή τη στιγμή ανήκω στον Ατρόμητο, ο οποίος αυτή τη στιγμή, διεκδικεί την έξοδο του στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου».

Διαβάστε ακόμη...