Θύμισε Ζάρα... Ιανουαρίου

Από paok24: Η εβδομάδα που πέρασε, ανήκει δικαιωματικά στο Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος μετά τα μεγάλα τρίποντα στο Αλεξάνδρειο, με τα οποία χάρισε τη νίκη, χθες, έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Βενετόκλειο.
Πηγή: paok24.com
Θύμισε Ζάρα... Ιανουαρίου

 Ο 30χρονος γκαρντ, είχε 14 πόντους, με 2/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 1/1 βολή, δύο κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο κι ένα λάθος, σε περίπου 19 λεπτά συμμετοχής. Οι περισσότεροι από τους πόντους του, ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο και μαζί με τον Γκος, ήταν οι δύο που εκτελούσαν από την περιφέρεια, ενώ ο Κόνιαρης δημιουργούσε, έχοντας επτά ασίστ.

Η εμφάνιση αυτή, ήρθε μετά τα δύο τρίποντα στο Αλεξάνδρειο, στο οποίο έπαιξε για 7:34 λεπτά (όλα στην τέταρτη περίοδο), έβαλε 2/2 σουτ έξω από τα 6,75, πρόλαβε να δώσει δύο ασίστ και να κάνει δύο λάθη.

Ο Ζάρας είχε βρει ρυθμό στα μέσα Ιανουαρίου, όταν είχε βάλει 18 πόντους στη νίκη επί του Πανιωνίου στο Παλατάκι και 19 στην επικράτηση επί της Σαλόν για το BCL, παιχνίδι στο οποίο, είχε 4/5 τρίποντα.

O ρόλος του, είναι συγκεκριμένος, ερχόμενος από τον πάγκο, σε σημεία που η ομάδα δυσκολεύεται στην επίθεση. Κάποιες φορές έχει καταφέρει να ανταποκριθεί, κάποιες άλλες όχι, αλλά σε αυτές που το έκανε, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Και τώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική φάση της σεζόν, ο καθένας είναι απαραίτητος, σε αυτά που μπορεί να κάνει...

Διαβάστε ακόμη...