Απαγόρευσαν τους ΠΑΟΚτσήδες, αλλά δέχτηκαν τους ολυμπιακούς

Από paok24.com: ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και ολυμπιακός «συγκρούονται» στον τελικό του 19ου Final-4 του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών που φιλοξενείται στο ΔΑΚ Γλυφάδας, με τις συνθήκες διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα να μην είναι ίδιες για τις δύο ομάδες.
Πηγή: paok24.com
Απαγόρευσαν τους ΠΑΟΚτσήδες, αλλά δέχτηκαν τους ολυμπιακούς

Πότε μπόρεσαν άλλωστε οι πειραιώτες να αντέξουν το 50%-50% για να το αντέξουν και τώρα;

Τι ακριβώς συνέβη όμως στον σημερινό τελικό.

Παρότι είχε απαγορευθεί η πώληση εισιτηρίων για τους οπαδούς των δύο ομάδων, τελικά εισιτήρια πουλήθηκαν σε οπαδούς του ολυμπιακού.

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται στο ΔΑΚ Γλυφάδας και από το πρώτο λεπτό βρίζουν τις αθλήτριες του ΠΑΟΚ, σε μία ακόμα τρανή απόδειξη ότι υπάρχουν σε ακόμα έναν τελικό κόντρα στον ολυμπιακό διαφορετική αντιμετώπιση υπέρ των Πειραιωτών.

Όσον αφορά στον τομεάρχη Αθλητισμού του δήμου Γλυφάδας, ο κ. Δορκοφίκης σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ πριν την έναρξη του τελικού έκανε τον Πόντιο Πιλάτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εγώ είχα μία πληροφόρηση από την ΕΛ.ΑΣ ότι υπήρχε μετακίνηση οπαδών από Θεσσαλονίκη, αλλά έκλεισαν τα εκδοτήρια σήμερα. Η Αστυνομία δε θα είχε τον απόλυτο έλεγχο. Εμείς θέλαμε το γήπεδο να γεμίσει και είχαμε φτιάξει και τις θύρες για να φιλοξενήσουν τον κόσμο της εκάστοτε ομάδας, αλλά δε θα μπορούσε να γίνει η σωστή κατανομή και το απαραίτητο τσεκάρισμα με ασφάλεια. Ήταν θέμα της σωστής ασφάλειας και της διοργάνωσης που είχαμε πει στα μέτρα ασφαλείας από την Τετάρτη», δήλωσε σχετικά ο κ. Δορκοφίκης.

Διαβάστε ακόμη...