«Μάρτυρας-κλειδί ο γιατρός του αγώνα»

Από metrosport.gr: Μετά από εβδομήντα λεπτά ακροαματικής διαδικασίας, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η εκδίκαση της διπλής προσφυγής ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που ποτέ δεν άρχισε στην Τούμπα.
Πηγή: metrosport.gr
«Μάρτυρας-κλειδί ο γιατρός του αγώνα»

Η σύνθεση του Δικαστηρίου που είναι πενταμελής (αποτελείται από τρεις δικαστές Αρείου Πάγου και δυο δικηγόρους) έδωσε προθεσμία ως την Τρίτη το μεσημέρι στις δυο πλευρές για να καταθέσουν τα υπομνήματα τους ενώ την Τετάρτη 28 Μαρτίου θα ανακοινώσει και την απόφαση. Η πλευρά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που ζητά την διεξαγωγή του αγώνα εκπροσωπήθηκε νομικά από τους Αχιλλέα Μαυρομάτη, Λάμπρο Μπίρδα και Λάκη Σημαιοφορίδη. Πριν αρχίσει η διαδικασία, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να καταθέσει ως μάρτυρας, ο Γιάννης Ουσατζόπουλος που ήταν και ο γιατρός του αγώνα.

«Πρόκειται για τον μάρτυρα-κλειδί της υπόθεσης» τόνισε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης στην έδρα του Δικαστηρίου αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό. Ετσι, οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσαν πως τη Δευτέρα ο γιατρός του αγώνα θα βρεθεί σε συμβολαιογραφικό γραφείο για να δώσει ένορκη κατάθεση για όλα όσα έγιναν το βράδυ του αγώνα και η οποία κατάθεση θα συμπεριληφθεί στο υπόμνημα που θα αποστείλει την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...