«Έλαμψε» ο Γκαργκαλατζίδης

Από Inpaok.com:Η Εθνική Νέων επικράτησε της Τσεχίας με σκορ 3-2, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη του ΠΑΟΚ, ο οποίος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη.
Πηγή: inpaok.com
«Έλαμψε» ο Γκαργκαλατζίδης

Δεν ήταν αρκετή όμως η νίκη αυτή, καθώς σε συνδυασμό με την επικράτηση της Ιταλίας επί της Πολωνίας με 4-3 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποκλείστηκε καθώς μόνο ο πρώτος περνάει στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου και η Εθνική παρατάχθηκε με 5 ποδοσφαιριστές από την Κ20 του Δικεφάλου.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο 12′ με τον Γκαργκαλατζίδη, ενώ η Τσεχία ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τον Χαϊντενράιχ, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 54′ ο Δουβίκας έκανε το 2-1, όμως η ισοφάριση ήρθε στο 69′ από τον Ζίτνι. Η Ελλάδα δεν τα παράτησε και στο 70′ ο Δουβίκας με δεύτερο προσωπικό τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ελλάδα: Στεργιάκης, Λύρατζης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας (77΄ Ζήσης), Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπετσής (55΄ Γιούσης), Γκαργκαλατζίδης (86΄ Μπαλογιάννης).

Τσεχία: Μπατσκόφσκι, Κάνταρ, Χαϊντενράιχ, Μάρες, Σαντίλεκ, Ρούσεκ, Ντουντλ, Κρέιτσι (46΄ Βάις), Ζίτνι, Φρίντεκ (61΄ Στούρσα), Ντρχαλ (80΄ Σίπεκ).

Διαβάστε ακόμη...