Μπύρα… Πρίγιοβιτς (pic)

Από thessports.gr:Οι εμφανίσεις του 27χρονου επιθετικού με τον ΠΑΟΚ, έχουν κεντρίσει μάλιστα το ενδιαφέρον των Σέρβων φιλάθλων, έτσι γνωστή εταιρεία ζυθοποιίας στην Σερβία, αποφάσισε να λανσάρει μπύρα, "ντυμένη" με τις φανέλες των παικτών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των "πλάβι".
Πηγή: thessports.gr
Μπύρα… Πρίγιοβιτς (pic)

Ανάμεσα στα ονόματα των παικτών και αυτό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ανάρτησε και το ανάλογο φωτογραφικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Ο Πρίγιοβιτς μάλιστα μίλησε για την παρουσία της Σερβίας στο Mundial, αλλά και για το... αντάμωμα με την Ελβετία στην οποία μεγάλωσε και αγωνίστηκε στα μικρά κλιμάκια των Εθνικών της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις ελπίδες πρόκρισης που έχει η Σερβία από έναν όμιλο με Βραζιλία, Κόστα Ρίκα και Ελβετία:Στο ποδόσφαιρο, δεν είναι καλό να κάνεις προβλέψεις, ειδικά τόσο νωρίς, γιατί υπάρχουν συχνά εκπλήξεις. Η Βραζιλία είναι το μεγαλύτερο φαβορί, η Ελβετία, η Σερβία και η Κόστα Ρίκα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, οι Ελβετοί έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο, έχουν καλά αποτελέσματα, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε σαν ομάδα. Τα πρώτα δύο παιχνίδια είναι φυσικά το κλειδί για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, ελπίζω ότι θα προκριθούμε μαζί με την Βραζιλία από τον όμιλο.

Για το ότι γνωρίζει τους παίκτες της Ελβετία, αφού μεγάλωσε εκεί:Η γνωριμία μου με αυτούς τους παίκτες είναι από τις μικρές εθνικές της Ελβετίας, και όλοι έχουν προχωρήσει στην καριέρα τους. Μπορώ να βοηθήσω σε μερικά θέματα σκάουτινγκ τον προπονητή μας, αλλά όλοι οι παίκτες της Ελβετίας παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο, οπότε είμαι σίγουρος ότι το προπονητικό τιμ μας θα είναι προετοιμασμένο. Μια καλή ομάδα, ωστόσο, δεν χρειάζεται να τους φοβάται, η Σερβία πρέπει να πάει για τη νίκη.

Για το ότι στην Ελβετία αγωνίζονται παίκτες με καταγωγή από το Κόσοβο:Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ο μεγάλος ανταγωνισμός. Ορισμένοι Ελβετοί υπήκοοι θα είναι σίγουρα περισσότερο παρακινημένοι. Από την άλλη πλευρά, ίσως ορισμένοι από εμάς θα έχουν επιπλέον κίνητρο για αυτόν τον αγώνα.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη...