«Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη!»

Από paok24.com: «Φιλοξενούμενος» των Γιάννη Γιαννούλη και Σταύρου Κόλκα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ πριν από λίγες ημέρες για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League.
Πηγή: paok24.com
«Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη!»

Ο μπασκετμπολίστας του Δικεφάλου με το καλάθι του οποίου λίγο πριν το φινάλε ο ΠΑΟΚ έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα των "κιτρινόμαυρων" μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή Dueto του Libero 107,4FM που δίνει "ραντεβού" στον "αέρα" της πόλης κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 20:00 μέχρι και τις 22:00.

Ο Θοδωρής Ζάρας αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η διατήρηση του "κορμού" μίας ομάδας για τη νέα σεζόν λέγοντας:

"Όταν ο κορμός συνεχίζει και τη νέα σεζόν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο προπονητής γνωρίζει τι μπορεί να πάρει από τους παίκτες του, οι παίκτες γνωρίζουν τα θέλω του προπονητή και η ομάδα κερδίζει χρόνο στην προετοιμασία και είναι έτοιμη από την αρχή. Οι νέοι παίκτες που έρχονται είναι πολύ πιο εύκολο να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία της ομάδας και να ενταχθούν ακόμη πιο γρήγορα στο σύνολο".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν:

"Ο ΠΑΟΚ είναι ένα υγιές σωματείο. Στο τέλος της σεζόν ο καθένας θα αποφασίσει το τι θα κάνει και που θα συνεχίσει, είναι άλλωστε προσωπικό θέμα του καθενός. Ωστόσο, εγώ έχω συμβόλαιο και του χρόνου με τον ΠΑΟΚ".

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση:

"Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά σε όλες τις ομάδες. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα το φετινό με πολλές ανταγωνιστικές ομάδες".

Για τη σημασία της νίκης επί του Άρη και το "ξέσπασμα" του Παπαθεοδώρου:

"Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη και για βαθμολογικούς κυρίως λόγους. Όλοι κρινόμαστε, όλοι θέλουμε το καλύτερο, όλοι πιεζόμαστε για αυτό. Τη χάρηκε και ο κόουτς τη νίκη αυτή. Το ΠΑΟΚ - Άρης είναι σημαντικό παιχνίδι για την πόλη, ωστόσο πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να προχωρήσουμε".

Για το πού θα κριθεί το ματς με τον Κολοσσό:

"Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Να παίξουμε σφιχτά, να είμαστε άψογοι και στην επίθεση και στην άμυνα. Μπορεί να είχαμε χαμένα ριμπάουντ στο ματς με τον Άρη, όμως δεν τα εκμεταλλεύτηκαν, αφού δεν έβαζαν εύκολα καλάθια και έτσι δε μας στοίχισε".

Διαβάστε ακόμη...