Τι ειπώθηκε στο Διαιτητικό από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Διαβάστε τα επιχειρήματα που κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές και που στάθηκαν οι νομικοί του Δικεφάλου για την δικαίωση της ομάδας τους
Πηγή: metrosport.gr
Τι ειπώθηκε στο Διαιτητικό από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο Διαιτητικό Δικαστήριο και όπως ανέφερε το metrosport.gr η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη.

Η εκδίκαση άρχισε με αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέσει ο γιατρός του αγώνα, χαρακτηρίζοντας τον ως μάρτυρα-κλειδί. Αυτό το αίτημα απορρίφθηκε με πλειοψηφία και η ΠΑΕ ενημέρωσε πως τη Δευτέρα σε συμβολαιογράφο ο γιατρός θα δώσει ένορκη κατάθεση και θα σταλεί στο γραπτό υπόμνημα που θα αποστείλει στο Δικαστήριο.

Την ασπρόμαυρη ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι Μπίρδας, Σημαιοφορίδης και Μαυρομάτης. Ο ΠΑΟΚ βασίστηκε νομικά σε τρία επιχειρήματα. Τονίστηκε ότι στην έκθεση του ο γιατρός του αγώνα έδωσε καταφατική απάντηση στο αν μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο ο Γκαρθία αφού ο τραυματισμός δεν δικαιολογούσε αποχώρηση. Επίσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισαν ότι εκπρόθεσμα δηλώθηκε ο Γκαρθία στο φύλλο αγώνα. Επίσης, χαρακτήρισαν τη συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου απαράδεκτη και ότι δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη. Επίσης στον ΚΑΠ ως ένας από τους αξιωματούχους του αγώνα είναι και ο γιατρός και επομένως έπρεπε να ληφθεί υπόψη η έκθεσή του ότι ο Γκαρθία μπορούσε να καθίσει στον πάγκο, ενώ έγινε και πάλι αναφορά στη διαφορά διακοπή-μη έναρξη που ήταν και το στοιχείο «κλειδί» στην έφεση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με δικηγόρους τους κ.κ. Λίβα και Σιμπιλιά ζήτησε να αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και να ισχύσει ό,τι ίσχυσε στην πρωτόδικη απόφαση, θεωρώντας τον ΠΑΟΚ υπαίτιο για το ότι δεν έγινε ο αγώνας.

Υπενθυμίζεται ότι το Διαιτητικό αποτελεί από τρεις Αρεοπαγίτες δικαστές και δύο δικηγόρους.

Διαβάστε ακόμη...