Συνέντευξη Τύπου F4 Μπάσκετ Γυναικών

Από acpaok.gr: Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του 19ου Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, στο κλειστό της Γλυφάδας με την παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων ομάδων,
Πηγή: acpaok.gr
Συνέντευξη Τύπου F4 Μπάσκετ Γυναικών

του β’ αντιπρόεδρου της ΕΟΚ Αριστείδη Γολέμη και του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.

Οι εκπρόσωποι της Oμοσπονδίας και του Δήμου Γλυφάδας, ευχήθηκαν απο την μεριά τους για μία επιτυχημένη διοργάνωση, με τον καλύτερο από τις τέσσερις ομάδες να κερδίσει, αλλά το πιο σημαντικό, μέσα από το θέαμα των αγώνων και την κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων να ωφεληθεί και να γίνει πιο δημοφιλές πάνω από όλα το γυναικείο μπάσκετ.

Την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μασλαρινός και η αρχηγός του Ανθή Ταρπάγκου.

Πρώτος τοποθετήθηκε ο προπονητής Βασίλης Μασλαρινός ο οποίος δήλωσε:

"Για την ομάδα μας είναι η τρίτη συμμετοχή σε διοργάνωση φάιναλ φορ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, τα κορίτσια θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, τόσο για να νιώσουμε εμείς ωραία, όσο και για να διεκδικήσουμε επάξια ότι μας αναλογεί. Στο αγωνιστικό κομμάτι και για τον αυριανό ημιτελικό θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση και ελπίζω να πραγματοποιηθεί ένα όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, στον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια να το ευχαριστηθεί και να κερδίσει ο καλύτερος".

Με την σειρά της η αρχηγός της ομάδας Ανθή Ταρπάγκου δήλωσε:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στο φετινό φάιναλ φορ. Για την ομάδα μας αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση η φετινή διοργάνωση και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι που θα μείνει στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας."

Διαβάστε ακόμη...