«Ζήλεψα το σουτ του Ζάρα»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στη χθεσινή (21/3) νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο
Πηγή: inpaok.com
«Ζήλεψα το σουτ του Ζάρα»

Ο νεαρός άσος του Δικέφαλου μίλησε για το διπλό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και για τη συνέχεια.

Αρχικά τόνισε: «Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι. Όλοι δώσαμε το κάτι παραπάνω. Ήταν πολύ σημαντικό το διπλό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για τη δική του πολύ καλή απόδοση είπε: «Ένιωσα καλά. Οι προσπάθειες που πήρα, μπήκαν. Η ψυχολογία μου ανέβηκε, ένιωσα όπως όταν έπαιζα με την εθνική το καλοκαίρι. Κάθε καλή εμφάνιση με τονώνει. Πιστεύω ότι ήταν καλό παιχνίδι κι ο τρόπος με τον οποίον κερδίσαμε, τονώνει όλη την ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό που ακολουθεί: «Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Αν παίξουμε στο δικό μας ρυθμό στο 5 εναντίον 5 θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Για το πως έζησε το πρώτο του ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη: «Για μένα ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι της χρονιάς. Ένα από αυτά που σου αρέσει να παίζεις μπάσκετ. Το πιστέψαμε όλοι, μπήκανε δύο μεγάλα σουτ του Ζαρα και το γυρίσαμε. Η ατμόσφαιρα βοήθησε τον Άρη να πιέσει. Ήταν πολύ σκληρό ματς. Στα περισσότερα ματς δεν ήμασταν τυχεροί. Χθες ήμασταν τυχεροί. Ζήλεψα το σουτ του Ζαρα. Έπρεπε να το είχα πάρει εγώ (γέλια)»

Σε ερώτηση για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ (σ.σ.: είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκός) απέφυγε να απαντήσει και απλά είπε: «Άλλη ερώτηση...».

Διαβάστε ακόμη...