«Κάτω τα χέρια από Ιβάν και ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Σουηδίας εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης προς τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ για όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό.
Πηγή: inpaok.com
«Κάτω τα χέρια από Ιβάν και ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

«Κάτω τα χέρια από τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ

Επί 92 χρόνια, από την ίδρυση του ένδοξου συλλόγου μας, ο λαός του ΠΑΟΚ έχει βιώσει στο πετσί του την αδικία του αθηναϊκού κατεστημένου.

Πάντα ήμασταν ένα βήμα πριν από το όνειρο, αλλά ποτέ δεν μας άφηναν να το ζήσουμε.

Αισθανόμασταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Μέχρι που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος, ο Ιβάν Σαββίδης και έδωσε όραμα και ελπίδα στον λαό του ΠΑΟΚ.

Τον Ιβάν Σαββίδη που το αθηναϊκό κατεστημένο μέσα από τα πανελλήνια τηλεοπτικά δίκτυα χαρακτηρίζει με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, εμείς κύριοι των Αθηνών, τον θεωρούμε ως έναν πανέξυπνο επιχειρηματία που έχει επενδύσει εκατομμύρια στην Βόρειο Ελλάδα.

Έχει αναστήσει κρατικές επιχειρήσεις, τις οποίες λυμαίνονταν πολιτικοί εγκάθετοι των κομμάτων που ξέρουμε. Με τα αποτελέσματα που ήδη γνωρίζουν άπαντες στην ελληνική επικράτεια. Το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς ήταν κρατικό και είχε κλείσει λόγω χρεών μέχρι που το πήρε ο Σαββίδης.

Η ΣΕΚΑΠ ήταν κλειστή λόγω λαθρεμπορίου και την αγόρασε ο Σαββίδης μετά από παροτρύνσεις των πρώην κυβερνώντων για να μην πέσει στα χέρια Τούρκων επιχειρηματιών που ήθελαν να αρπάξουν μία ελληνική επιχείρηση στην καρδιά της Θράκης. Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ήταν κρατικό και υπολειτουργούσε, ενώ η εταιρία Σουρωτή στην οποία ο Σαββίδης έδωσε νέα πνοή μπήκε πλέον σε στάδιο ανάπτυξης. Μας θεωρούν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και εκεί θέλουν να μείνουμε. Όμως δεν πρόκειται να τους κάνουμε το χατίρι.

Το όπλο σου, Ιβάν Σαββίδη, είναι η απίστευτη συσπείρωση του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Εμείς μαζί για μία ζωή.

Μετά τιμής

PAOK CLUB SWEDEN»

Διαβάστε ακόμη...