Κρούση για αγορά του Ενρίκε ετοιμάζει η Καραμπάχ

Από metrosport.gr: Ο 27χρονος Βραζιλιάνος με τις επιδόσεις του έχει κάνει τους ανθρώπους των Αζέρων να σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για την αγορά του.
Πηγή: metrosport.gr
Κρούση για αγορά του Ενρίκε ετοιμάζει η Καραμπάχ

Ο Πέδρο Ενρίκε κάνει μία πολύ καλή σεζόν στην Καραμπάχ. Το αποδεικνύουν και τα στατιστικά του, αφού σε 22 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο, έχει πετύχει 6 γκολ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος με το εκρηκτικό του στυλ έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν που έχουν μπει σε πολύ σοβαρή σκέψη για να κάνουν κρούση στον ΠΑΟΚ για την αγορά του.

Η συμφωνία που είχε γίνει το καλοκαίρι μεταξύ των δύο συλλόγων προέβλεπε τον δανεισμό του Ενρίκε για μία σεζόν, ενώ είχε μπει και μία οψιόν αγοράς ύψους 5.000.000 ευρώ.

Οι διοικούντες την Καραμπάχ εκτιμούν ότι μπορούν να μπουν σε διαπραγμάτευση με την πλευρά του ΠΑΟΚ για να ρίξουν την τιμή του Βραζιλιάνου και σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, στην Τούμπα είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν και για προσφορές που θα γίνουν σε ποσά κάτω από τη ρήτρα.

Μάλιστα, οι Αζέροι ποντάρουν στο γεγονός ότι ο Ενρίκε καλύπτει θέση ξένου, ενώ γνωρίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς παίκτες στις θέσεις των εξτρέμ ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο ε3πιστροφής Ουάρντα. Και για τον Ενρίκε, βέβαια, εκκρεμεί συζήτηση μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, του Λουτσέσκου και του Μίχελ.

Διαβάστε ακόμη...