Το video θα διαλύσει τα ψέματα της ΑΕΚ

Από inpaok.com: Την ώρα που η ΑΕΚ προσπαθεί με στοχευμένα δημοσιεύματα να δημιουργήσει εντυπώσεις για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας, το videο που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα αποδυτήρια του γηπέδου θα διαλύσει όλα τα ψέματα των «κιτρινόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
Το video θα διαλύσει τα ψέματα της ΑΕΚ

Το εν λόγω video αποδεικνύει πως ουδέποτε ο πρόεδρος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης ήταν μαζί με τον Κομίνη στα αποδυτήρια, όπως προσπαθεί η «ένωση» να περάσει μέσω διαρροών της.

Άλλωστε, οι διαιτητές έχουν τα δικά τους αποδυτήρια και ο διάδρομος που περνούσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για να αποχωρήσει από το γήπεδο δεν έχει καμία σχέση με αυτά.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Κομίνης καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της ΑΕΚ, αφού τέσσερις φορές συν την ένορκη κατάθεση που έδωσε, (δηλαδή πέντε συνολικά) ανέφερε πως δεν είχε ενόχληση από τον Σαββιδη .

Προφανώς, αυτά τα δημοσιεύματα από πλευράς ΑΕΚ αποσκοπούν στην κοινή επικοινωνιακή τακτική με τον Ολυμπιακό για την εξόντωση του προέδρου του Δικεφάλου.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από το video είναι το γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν από το γήπεδο τρία λεπτά μετά την είσοδο Σαββίδη στο γήπεδο και όχι ιδιαίτερα τρομαγμένοι, όπως τονίζουν οι ¨κιτρινόμαυροι».

Επίσης, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, από τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ βγάζει το μπουφάν μένει μόλις για 25 δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο με κανένα μέλος της αποστολής των φιλοξενούμενων να μην βλέπει το όπλο.

Άλλωστε, υπάρχουν δηλώσεις μελών της αποστολής της ΑΕΚ που αναφέρουν πως το όπλο το είδαν σε φωτογραφίες μετά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...