«Θα έρθεις πίσω»

Από paok24.com: O Χάρης Χαρίσης βρέθηκε για λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να ακολουθήσει μία ειδική θεραπεία μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και η παρουσία του σε αυτή, του έδωσε την ευκαιρία να συναντήσει για πρώτη φορά από κοντά τον Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
«Θα έρθεις πίσω»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στον νεαρό μέσο πως τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν – ο Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά – και πως θα είναι δίκαιος απέναντί του.

Ο Χαρίσης από την πλευρά του, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ αρνητικός λόγω της αντιμετώπισης που έτυχε, όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνει το πως δουλεύει ο προπονητής της ομάδας φέτος και πως συμπεριφέρεται στους πρώην συμπαίκτες του, αλλάζει στάση και το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει.

Μάλιστα στη κουβέντα που είχαν οι δυο τους, πετάχτηκε και ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος φώναξε στον πολύ στενό του φίλο Χαρίση πως «με αυτόν εδώ μη φοβάσαι, θα παίξεις».

Ο Χαρίσης αγωνίζεται ως δανεικός στη Σιντ Τρουίντεν μαζί με τον Στέλιο Κίτσιου και το πιθανότερο σενάριο είναι πλέον να επιστρέψουν και οι δύο το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...