Δεν μένει στη Ζενίτ ο Μακ

Από metrosport.gr: Μπορεί να μην αποτελεί μία επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της διοίκησης της Ζενίτ, ωστόσο, ως ρεπορτάζ για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, σε μία έγκυρη σελίδα, όπως είναι το "championat.com", δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
Πηγή: metrosport.gr
Δεν μένει στη Ζενίτ ο Μακ

Το θέμα αφορά στους επιθετικούς που υπάρχουν φέτος στο δυναμικό της ρωσικής ομάδας και στο γεγονός ότι οι επιδόσεις τους στο σκοράρισμα δεν διαφέρουν πολύ με εκείνες των παικτών που συνιστούσαν πέρυσι τη γραμμή κρούσης. Και με βάση αυτό εμπλέκεται το όνομα του Ρόμπερτ Μακ, για τον οποίο η αναφορά δίνει και είδηση.

Ο συντάκτης του κειμένου σημειώνει ότι φέτος στον ΠΑΟΚ είναι... ημι-βασικός, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και όχι ως φορ και η συγκομιδή του είναι 5 γκολ και 4 ασίστ.

Και καταλήγει, χωρίς περιστροφές, στο συμπέρασμα ότι με την επιστροφή του στην ρωσική ομάδα το καλοκαίρι, υπάρχουν για τον Σλοβάκο μόνο δύο επιλογές: Να πουληθεί ή να δοθεί δανεικός. Δεν βλέπει καμία πιθανότητα παραμονής του στο ρόστερ της Ζενίτ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...