Που να είχε και καμιά δικογραφία…

Από thessports.gr: Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, το πρωτάθλημα τελείωσε. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πως εκλάπη ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσε να είναι σήμερα τουλάχιστο στο +4. Είναι φοβερό, μιλάμε για την κλοπή του αιώνα.
Πηγή: thessports.gr
Που να είχε και καμιά δικογραφία…

Είναι φοβερό το πως βρέθηκαν όλοι εναντίον του και χωρίς να τελειώσουν δύο αγώνες, με δύο αφορμές (και σαφέστατα όχι αιτίες), τον «εκτέλεσαν» και του στέρησαν αυτό, που δεν μπορούσαν να του στερήσουν αγωνιστικά.

Ποιος -στ΄ αλήθεια- πιστεύει ότι ο Γκαρθία τραυματίστηκε; Ποιος πιστεύει ότι τρομοκρατήθηκε ή απειλήθηκε κανείς από την είσοδο του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, όπου ήταν κι ο μισός πάγκος της ΑΕΚ;

Και δε φτάνει, που του έκλεψαν εν ψυχρώ το πρωτάθλημα, προσπαθούν τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες να του στήσουν και μια αγχόνη για να τον εκτελέσουν και να τον διαλύσουν.

Από τους άμεσους αντιπάλους του, από τον πολιτικό κόσμο, από ένα μπουκέτο ΜΜΕ, που επιχειρούν να οδηγήσουν την κοινή γνώμη, εκεί που θέλουν όλοι αυτοί, ξεπερνώντας τα όρια της προπαγάνδας. Απίστευτη συστράτευση!

Απ΄ όλους αυτούς έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα για τον ΠΑΟΚ, που κάνει την κοινή γνώμη να ζητά αίμα και να είναι έτοιμο να ακούσει μια εξοντωτική τιμωρία ως δίκαιη, ακόμη και χωρίς κατηγορητήριο.

Το πρόβλημά τους δεν είναι (κυρίως) ποδοσφαιρικό. Τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζονται, βέβαια, για να στήνεται κάθε χρόνο ένα πάρτι στην πρωτεύουσα, αλλά το βασικό πρόβλημα είναι ο Σαββίδης.

Είναι φανερό ότι αυτόν κυνηγούν. Κι ας μην έχει βρεθεί κατηγορούμενος ούτε σε... ειρηνοδικείο, την ώρα που «συνάδελφοί» του, έχουν για μαξιλάρι τις δικογραφίες τους. Φανταστείτε να είχε και καμιά δικογραφία!

Ο μη ελεγχόμενος Σαββίδης, που απλώνει χέρι στην πίτα τους, είναι το πρόβλημα. Το καταλαβαίνει κανείς βλέποντας ποιοι συσπειρώνονται απέναντί του.

Αν καταφέρουν να διώξουν τον Σαββίδη από την Ελλάδα (αυτός είναι ο στόχος τους, είναι φανερό), το ταψί με την πίτα παραμένει γεμάτο και κατά δεύτερο λόγο, με τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα θα συνεχίζεται το πάρτι.

Δε νομίζω να τα καταφέρουν...

Διαβάστε ακόμη...