"Aσπρόμαυρη" η Εθνική Νέων

Από paok24.com: Η Εθνική Νέων της Ελλάδας προετοιμάζεται για την συμμετοχής της στους αγώνες elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας U19.
Πηγή: paok24.com
"Aσπρόμαυρη" η Εθνική Νέων
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας, έχει ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών, που θα έχει μαζί του στην αποστολή, στην οποία θα συμμετέχουν εφτά παίκτες του ΠΑΟΚ!

Ο λόγος για τους Μάριο Σιαμπάνη, Ελευθέριο Λύρατζη, Κωνσταντίνο Δημήτρίου, Γεώργιος Τζοβάρα, Κωνσταντίνο Χατζηδίμπα, Κώστα Μπαλογιάννη, ενώ εκτάκτως κλήθηκε και ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, ανεβάζοντας τον σχετικό αριθμό στους εφτά.

"Και ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας U19. Με επτά παίκτες του Δικεφάλου θα δώσει την μάχη του στη Elite Round το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα", ήταν το χαρακτηριστικό tweet της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τους νεαρούς αθλητές της Κ20 του Δικεφάλου.

Η κλήση των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ έρχεται ως επιβράβευση για την εξαιρετική τους παρουσία την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League, αφού πλέον η Κ20 του Δικεφάλου, φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας...

Διαβάστε ακόμη...