Πετάει την μπάλα… στην εξέδρα ο Κομίνης!

Από sdna.gr: Το SDNA αποκαλύπτει το κείμενο των απαντήσεων του Γιώργου Κομίνη στον Αθλητικό Δικαστή στο οποίο ο διαιτητής δεν ξεκαθαρίζει και πάλι με ποιανού υπαιτιότητα διέκοψε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
Πηγή: sdna.gr
Πετάει την μπάλα… στην εξέδρα ο Κομίνης!

Το δικαστικό... θρίλερ όσων συνεχίζεται με τον Γιώργο Κομίνη να απαντά εγγράφως στα ερωτήματα του Αθλητικού Δικαστή και να εμμένει στο φύλλο αγώνα που συνέταξε αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Το SDNA φέρνει στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο των απαντήσεων του Έλληνα διαιτητή - οι οποίες, μάλιστα, έχουν σταλεί με επιστολή στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο από το βράδυ της Παρασκευής - στο οποίο ο Κομίνης εξακολουθεί να μην δίνει απάντηση στο μείζον ερώτημα που προέκυψε μετά και το δικαστικό ντέρμπι των δύο ομάδων ενώπιων του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Οργάνου της λίγκας. Σε βάρος ποιας ομάδας και με τίνος υπαιτιότητα διέκοψε το παιχνίδι.

Ο διαιτητής καταγράφει τα περιστατικά της εισόδου Σαββίδη, Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο, καταγράφει εκ νέου όσα του είπε ο Λυσσάνδρου στα αποδυτήρια για την ψυχολογική κατάσταση των παικτών της ΑΕΚ, αλλά δεν ξεκαθαρίζει σε βάρος ποιας ομάδας διέκοψε την αναμέτρηση.

«Κατόπιν όλων των παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος», υποστηρίζει στις νέες απαντήσεις του ο διαιτητής, αποφεύγοντας - όπως ακριβώς έχει πράξει και στο φύλλο αγώνος - να διευκρινίσει αν έχει διακόψει το παιχνίδι εις βάρος μιας εκ των δύο ομάδων, κι αν ναι ποια είναι αυτή...

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο των απαντήσεων του Γιώργου Κομίνη στον αθλητικό δικαστή:

Στο 89' λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδος, αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιτ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β΄ βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη. (Οφσάιτ ή όχι) Αποφάσισα την κατακύρωση του. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια.

«Ο Μίχελ μου είπε "You are finished"»
Ταυτόχρονα, ο δηλωθείς τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κ. Lubos Michel με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: «You are finished today». Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθoυμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα.

«Ο Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι ο Σαββίδης οπλοφορούσε»
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνας Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετα τη βίαιη είσοδο του κ. Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω), εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανώτερα γεγονότα.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.

ΓΚΟΛ 90'5 Βαρέλα.
1-0»

Β.1.

Από το σύνολο των αναγραφόμενων στο από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30μ.μ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και συμπληρώθηκαν μετά από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (email) προκύπτει, πως έλαβα υπόψιν το σύνολο των γεγονότων πριν αποφασίσω την οριστική διακοπή του αγώνα και ενημερώσω τους εκπροσώπους αμφοτέρων των ομάδων και εκφράσω την τελική μου απόφαση, δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...