Συμβουλεύτηκε νομικό ο Κομίνης

Από metrosport.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κομίνης μετά την αποστολή των ερωτήσεων από τον δικαστή Σπύρο Καποδίστρια, συμβουλεύτηκε νομικό για να απαντήσει εγγράφως.
Πηγή: metrosport.gr
Συμβουλεύτηκε νομικό ο Κομίνης

Όπως ανέφεραν στη «Μ» άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο Κομίνης αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία την οποία εφάρμοσε ο Αρετόπουλος για την συμπληρωματική έκθεση που του είχε ζητήσει η πρωτοδίκης Μαρία Σκολαρίκη. Βέβαια, στην περίπτωση του Αρετόπουλου, είχε φανεί ξεκάθαρα η διαφορά στην σύνταξη της συμπληρωματικής έκθεσης σε σύγκριση με το φύλλο αγώνα που είχε συντάξει στην Τούμπα.

Τότε είχαμε αναφέρει την διαφορά των δύο γραπτών κειμένων, τα οποία μπορούσε κάλλιστα να αντιληφθεί και ο πλέον αδαής. Το ζητούμενο είναι εάν και στην περίπτωση του Κομίνη, η σύνταξη των απαντήσεων που θα δώσει θα είναι γραμμένη και με νομικούς όρους. Από τον ΠΑΟΚ έχουν θέσει το όλο θέμα στον δικαστή Σπύρο Καποδίστρια, ο οποίος θα κληθεί να διαπιστώσει τις διαφορές στην σύνταξη του φύλλου αγώνα και στις απαντήσεις του Κομίνη μετά τις ερωτήσεις που του έθεσε.

Διαβάστε ακόμη...