Μυστήριο και (πιθανή) εξήγηση

Από paok24: Η παρουσία του Αμερικανού σέντερ στον ΠΑΟΚ, δεν έχει συνοδευτεί ως τώρα με κάποια σπουδαία εμφάνιση. Ο χρόνος συμμετοχής του, είναι η αλήθεια, ότι έχει φέρει κάποιες απορίες.
Πηγή: paok24.com
Μυστήριο και (πιθανή) εξήγηση


Ο Τζάκσον μπορεί να είναι ένα βαρύ κορμί και εκ πρώτης όψεως, να φαίνεται ότι παίζει αποκλειστικά, μέσα στη ρακέτα, αλλά στην επίθεση, απειλεί κυρίως, από μέση και μακρινή απόσταση.

Το θέμα είναι στην άμυνα, με τον Αμερικανό να έχει σε αρκετά παιχνίδια σοβαρό πρόβλημα στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ των αντιπάλων.

Έτσι, ενώ ξεκινά βασικός, τις περισσότερες φορές, όταν αποσύρεται στον πάγκο, το πιθανότερο είναι να επιστρέψει, για κάποια λεπτά στην τρίτη περίοδο και μετά, κάπου εκεί, τελειώνει το παιχνίδι για αυτόν.

Χθες, έπαιξε μόλις 8:04 λεπτά στην έναρξη του αγώνα κι έκτοτε, δεν επέστρεψε από τον πάγκο. Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, βέβαια, ο Κρουμπάλι που θεωρητικά έπαιζε στη θέση του, είχε 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και λόγω σωματοδομής και αθλητικότητας, μπορούσε να ανταποκριθεί πολύ καλύτερα, στην άμυνα, ειδικά με τον τρόπο που αμύνεται ο ΠΑΟΚ, με πολλές αλλαγές στα σκριν του αντιπάλου.

Τα θετικά και τα αρνητικά του Τζάκσον, ήταν γνωστά πριν αποκτηθεί, ο τρόπος που χρησιμοποιείται είναι ενδεικτικός του τι μπορεί να κάνει καλά και τι όχι, όμως οι φορές που είναι λειτουργικός για την ομάδα, είναι λιγότερες από αυτές που δυσκολεύεται να βοηθήσει...

Διαβάστε ακόμη...