Ξανά κανονικός

Από paok24: Η επιρροή του Αμερικανού στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη, κάτι που αποτυπώνεται στους αριθμούς. Χθες, που ήταν σε καλή μέρα, φάνηκε τόσο από τη νίκη, όσο και από το ενεργητικό των 80 πόντων.
Πηγή: paok24.com
Ξανά κανονικός

Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Γκος είχε 18 πόντους, 1/3 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/4 βολές και 5 ασίστ, σε 34 λεπτά συμμετοχής. Τα δύο από τα τέσσερα εύστοχα τρίποντα του, ήταν στην τέταρτη περίοδο, όταν η ομάδα είχε «κολλήσει», ενώ σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ, είχε συνολικά 8 ασίστ, τις 5 τις έδωσε αυτός.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τη διακοπή, ο έμπειρος Αμερικανός, δεν είχε επιστρέψει όπως θα ήθελε. Στα τρία παιχνίδια με Τρίκαλα και Καρσίγιακα, είχε μέσο όρο 9,6 πόντων, 3/16 δίποντα, 5/16 τρίποντα, 3 ασίστ σε 29,2 λεπτά συμμετοχής. Το πόσο επηρέασε αυτό την ομάδα, ήταν εμφανές, από την κακή εμφάνιση και τους 58 πόντους ενεργητικό με τα Τρίκαλα, καθώς και από τον αποκλεισμό από τους Τούρκους.

Ο Γκος έχει έρθει για να πάρει πολλές επιθετικές ευθύνες, αλλά τον τελευταίο καιρό, για διάφορους λόγους, οι επιθέσεις που αναγκάζεται να πάρει ή να δημιουργήσει, είναι περισσότερες απ'ότι τον προηγούμενο καιρό. Στην απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος, θα πρέπει να έχει περισσότερες βοήθειες επιθετικά, από τους περιφερειακούς, καθώς στο καλό διάστημα του ΠΑΟΚ, ο Γκος οδηγούσε και οι άλλοι ακολουθήσαν. Στα τελευταία παιχνίδια, φαίνεται να οδηγεί μόνος του... Χθες κάτι άλλαξε, με την εμφάνιση του Κατσίβελη.

Διαβάστε ακόμη...