«Ιβάν είμαι στο πλευρό σου!»

Ο Αμρ Ουάρντα μπορεί να αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, ωστόσο είναι δεμένος με τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Ιβάν είμαι στο πλευρό σου!»

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως ο διεθνής Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν έχει βρεθεί αρκετές φορές στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει αγώνες των «ασπρόμαυρων», είτε ινκόγκνιτο είτε φανερά.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταλάβει τον πόλεμο που γίνεται στον ΠΑΟΚ και στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη και βρίσκεται στο πλευρό του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου.

Το INPAOK επικοινώνησε με τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος θέλησε να μιλήσει για τον ισχυρό άνδρα των «ασπρόμαυρων», καθώς θεωρεί άδικο τον πόλεμο που του γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής μεσοεπιθετικός:

«O Ιβάν Σαββίδης είναι για μένα ένας δεύτερος πατέρας με έχει στηρίξει πολλές φορές όσο βρισκόμουν στον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε πως ήρθα στη Θεσσαλονίκη επί προεδρίας του.

Είναι ένας άνθρωπος που δύσκολα συναντάμε στην εποχή που ζούμε. Έχει ήθος αξιοπρέπεια και νοιάζεται για όλους τους ανθρώπους.

Ήταν και είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στις χαρές πανηγυρίζει μαζί με την ομάδα και στις λύπες είναι ο πρώτος που προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό των παικτών

Αγαπάει τον ΠΑΟΚ όσο κανείς άλλος και νοιάζεται για την ομάδα.

Είμαι και εγώ στο πλευρό του σε αυτόν τον πόλεμο που του γίνεται από τους αντιπάλους του. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν αξίζει να του συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο».

Διαβάστε ακόμη...