Δ.Κατσίβελης: «Κερδίσαμε δίκαια, πάμε για νίκη με τον Άρη»

Από arenafm.gr: Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Ρεθύμνου σήμερα στο PAOK Sports Arena και πέτυχε την 10η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λιγκ, λίγα 24ωρα μόλις πριν το ντέρμπι με τον Άρη στο Nick Galis Hall, την Τετάρτη.
Πηγή: arenafm.gr
Δ.Κατσίβελης: «Κερδίσαμε δίκαια, πάμε για νίκη με τον Άρη»

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της ομάδας του Ηλία Παπαθεόδωρου, αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα:

«Χρειαζόμασταν τη νίκη. Θέλαμε αυτή την αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Καρσίγιακα. Το ματς ξεκίνησε καλά για εμάς, πήραμε μια διαφορά, την οποία όμως, δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Αυτό συνέβη γιατί είχαμε κάποια «νεκρά» διαστήματα, όπου χάσαμε τη συγκέντρωση μας και αμυντικά και επιθετικά. Παρ’όλα αυτά στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι το Ρέθυμνο έφτασε στον πόντο στο τελευταίο δεκάλεπτο:

«Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, τα οποία εμείς τα επιτρέψαμε μέσα από κάποια αμυντικά λάθη. Στην επίθεση, αρχικά δεν προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τα miss match και όταν το κάναμε δεν το κάναμε με επιτυχία. Σε γενικές γραμμές, πάντως, είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και δίκαια πήραμε τη νίκη».

Για τη ψυχολογία της ομάδας:

«Πρέπει να αντιδράσουμε. Σίγουρα ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε στους 8 του Basketball Champions League και ο τρόπος που αποκλειστήκαμε μας αφήνει μια πικρία. Δεν τέλειωσε η χρονιά εδώ, έχουμε μπροστά μας δύο μήνες να παλέψουμε και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Σίγουρα υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που είναι το ντέρμπι της πόλης. Έχουμε 2-3 μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε αγωνιστικά και ψυχολογικά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Διαβάστε ακόμη...