«Είμαστε όλοι κοντά στον κ.Σαββίδη»

Από paokbc.gr: Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι των δηλώσεων του στη Συνέντευξη Τύπου στον Ιβάν Σαββίδη, τον πόλεμο που δέχεται την τελευταία εβδομάδα, αλλά και την καθολική στήριξη που έχει από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokbc.gr
«Είμαστε όλοι κοντά στον κ.Σαββίδη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι όλο αυτό δεν άφησε ανεπηρέαστη την ομάδα, ενώ ανέφερε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει το μήνυμα στήριξης από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ξέρει ότι έχει μόνο φίλους στην ομάδα μας.

«Ένας λόγος για τον οποίο η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη, είναι αυτό που γίνεται με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο κ.Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει αγκαλιάσει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ένας δικός μας άνθρωπος βρέθηκε στο στόχαστρο, αλλά νομίζω ότι όλο αυτό θα κάνει καλό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ θα βγει πιο δυνατός. Θα βοηθήσει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες οι κατάλληλες συνθήκες, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στα υπόλοιπα τμήματα που είναι αρωγός, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει και να κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του σε όλα τα αθλήματα».

Ο κ.Παπαθεοδώρου τόνισε επίσης: «Το σίγουρο είναι πως έχετε πάρει το μήνυμα από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Υπάρχει στήριξη και αγάπη από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ προς τον κ.Σαββίδη. Λάθη κάνουμε όλοι, μεγάλα ή μικρά και το σημαντικό είναι το πως θα τα διαχειριστείς. Είναι δεδομένο ότι έχει κάνει τόσα πολλά ωφέλιμα πράγματα τόσο για την ομάδα όσο και για τη Θεσσαλονίκη και για την κοινωνία γενικότερα και σίγουρα δεν αξίζει αυτής της μεταχείρισης που έτυχε την περασμένη εβδομάδα. Δημιουργήθηκε η εικόνα ενός τυχοδιώκτη κι εγκληματία που εμφανίστηκε ξαφνικά σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Εδώ ζούμε όλοι και ξέρουμε τι υπήρξε παλαιότερα και τι υπάρχει. Καλό θα είναι να είμαστε πιο φειδωλοί και να μην υπάρχει καταστροφολογία. Δεν θεωρώ ότι αυτό έγινε τυχαία φυσικά. Αυτό που θέλουμε εμείς σαν ΚΑΕ και σαν ομάδα, γιατί έχουμε νιώσει τη στήριξη από τον κ.Σαββίδη, είναι να γνωρίζει ότι είμαστε κοντά του και πως έχει φίλους σε όλη την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...