Σ.Φ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών: «Η υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας»

Από metrosport.gr: Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ των Γιαννιτσών.
Πηγή: metrosport.gr
Σ.Φ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών: «Η υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας»

Ασπίδα προστασίας στον Ιβάν Σαββίδη και απ τον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Το Πατριαρχείο».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου στην πόλη του νομού Πέλλας εξέδωσαν ανακοίνωση με τίτλο «Η υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας» και σχολιάζουν τον πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ και ο ισχυρός του άνδρας.

Αυτή αναφέρει τα εξής:

«Οχι κύριοι, δεν είμαστε αθώοι, ούτε αρνάκια. Είμαστε ακόμη καλύτερα: Κομπλεξικοί. Κομπλεξικοί από τα πολλά χρόνια αδικίας.Και τώρα ξαφνικά έχουμε παρθενογεννήση. Ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης υπεύθυνοι για όλα τα κακά του ποδοσφαίρου.

Κύριοι μην μπερδεύεστε , κομπλεξικούς μας κάνατε από τη χρόνια αδικία, δε θα μας βγάλετε και τρελούς. Στους τρελούς, κολλάει το ανέκδοτο είναι Πρόεδρος ΠΑΕ και πληρώνει χρέη ομάδος,ποιος είναι; Κατά τα άλλα, αφού πληρώνει είναι ύποπτος - σκοτεινός. Είναι ακόμη και Ρωσοπόντιος. Καλά λέει το τραγούδι" στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος", ακόμη και αυτό πειράζει.

Αυτές τις μέρες αν κάποιος από εμάς ήταν μετανάστης και ερχόταν στην Ελλάδα και άνοιγε τηλεόραση και διαδίκτυο, θα νόμιζε ότι η καταστροφή του Σύμπαντος είναι κοντά και υπεύθυνος είναι ο ΠΑΟΚ. Έχουμε όλα μας τα βάσανα τα οικονομικά (όπως όλοι οι Έλληνες) θα έχουμε τώρα πρόβλημα και στο μοναδικό τρόπο διαφυγής, την παθολογική αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Αγαπητοί οπαδοί και φίλαθλοι της Ελλάδος. Είμαστε και εμείς υπεύθυνοι για τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά μας αναλογεί το μικρότερο μερίδιο. Όποιος ξέρει, αντιλαμβάνεται και γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει δίκιο και είναι άδικο αυτό το Πρωτάθλημα να το χάσει για άλλη μια φορά, όπως παλιά, στα χαρτιά.

ΥΓ1.ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ...

ΥΓ2..ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ...»

Διαβάστε ακόμη...