Τον φοβούνται…

Από thessports.gr: Εδώ και πολλά χρόνια στην Κρήτη αρχές του καλοκαιριού πραγματοποιείται μια κοινωνική εκδήλωση στην οποία συμμετέχει ο Β.Μαρινάκης και πολλοί πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες και άλλοι μεγαλοπαράγοντες.
Πηγή: thessports.gr
Τον φοβούνται…

Απ' αυτή την εκδήλωση, καμία χρονιά δεν έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες. Υπάρχει όμως μια εξαίρεση. Το 2016 δημοσιεύθηκαν.

Φωτογραφίες, που ανάμεσα σε Ντόρα, Άδωνη, Βορίδη και εκατοντάδες άλλους, διακρίνεται ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος. Πού εμφανίστηκαν αυτές; Στα αγνά αθηναικά "παραπολιτικά" μέσα. Ποιόν τίτλο είχαν; Παρουσία Παπαμιμίκου με Μαρινάκη. Ξαφνικά, ξέχασαν όλους τους άλλους 200 που μπορεί να ήταν καλεσμένοι όπως και ο Παπαμιμίκος. Ποιανού ήταν η εκδήλωση; Του ιδιοκτήτη των "παραπολιτικών" μέσων. Γιατί τις έβγαλαν τότε; Επειδή όλως τυχαίως ο Παπαμιμίκος μετά απο ένα μήνα παντρευόταν την ανηψιά του Ιβάν Σαββίδη. Ποιός ήταν ο στόχος; Να σπείρουν τη διχόνοια πάνω στο Βορρά. Και ίσως σε ένα βαθμό τα κατάφεραν...

Πάμε στο τώρα. Την Τετάρτη που μας πέρασε, ο Παπαμιμίκος που είναι αθόρυβος σε όλα, έσκασε και αυτός. Πόσταρε μήνυμα υποστήριξης στον Ιβάν και στον ΠΑΟΚ. Δεν πέρασαν 5 ώρες και πάλι τα αγνά αθηναικά 'παραπολιτικά' μέσα δημοσίευσαν ένα πονηρό κατάπτυστο κείμενο που επιτίθενται στον Παπαμιμίκο. Τυχαίο; Όχι. Ο λόγος; Να σπείρουν πάλι διχόνοιες στους Θεσσαλονικείς. Κυρίως όμως να τον απαξιώσουν , να του πετάξουν λάσπη. Γιατί;

Επειδή τον φοβούνται. Επειδή τον υπολογίζουν. Αυτούς που υπολογίζουν και ξέρουν την αξία τους, αυτούς που τους γνωρίζουν καλά κι από κοντά, όταν δεν συμβαδίζουν με τα συμφέροντά τους, προσπαθούν πάντα να τους ρίχνουν λάσπη και να τους υποβαθμίζουν. Είναι τόσο φανερή η στημένη προσπάθεια που κάνουν εδώ και καιρό εναντίον του Παπαμιμίκου λόγω της συνυπαρξής του με την οικογένεια Σαββίδη, που τους γελοιοποιεί αφάνταστα. Γνωρίζουν πως ο Παπαμιμίκος τους ξέρει καλά, έχει ζήσει χρόνια το σύστημα και δεν θα τον αφήσουν ήσυχο.

Το μπελά τους μην βρουν μόνο....

Διαβάστε ακόμη...