Οι αντιφάσεις του Λυσσάνδρου

Από metrosport.gr: Τα πολλά ερωτήματα που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία της χτεσινής (16/3) δίκης
Πηγή: metrosport.gr
Οι αντιφάσεις του Λυσσάνδρου

Σε διάφορες αντιφάσεις έπεσε κατά τη διάρκεια της δίκης του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ο διευθύνων σύμβουλος της «Ένωσης» Μηνάς Λυσσάνδρου

Αρχικά ο κ. Λυσσάνδρου δήλωσε πως δεν ακούστηκε ποτέ σφύριγμα «επιστροφής» από τον Κομίνη, αλλά αντίθετα το πληροφορήθηκε από τρίτους (!). Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι πως γίνεται να έμαθε πως υπήρξε σφύριγμα, ενώ πριν από λίγο δήλωνε ότι αυτό ποτέ δεν ακούστηκε.

Στη συνέχεια ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ δήλωσε τα εξής: «Ο κύριος Κομίνης δεν είπε 'βγαίνουμε', μου είπε 'σε έψαχνα, σε φώναζα και δεν ερχόσουν». Έτσι το δεύτερο ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι το πως γίνεται ο διαιτητής να ανακοίνωσε πως οι δύο ομάδες δεν θα ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα ο άρχων του αγώνα να αναζητούσε τον κ. Λύσσανδρο για να τον ενημερώσει για την απόφαση του; Επίσης πως γίνεται ο κ. Λύσσανδρος να γνώριζε την απόφαση του διαιτητή, από τη στιγμή που δεν είχε συνομιλήσει μαζί του;

Επίσης ο κ. Λυσσάνδρου επισήμανε ότι: Στα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλη αναστάτωση. Κάποιος φοβήθηκε περισσότερο, κάποιος ενδεχομένως καθόλου. Η πλειοψηφία όμως είχε τρομοκρατηθεί, ένιωθε ανασφάλεια. Μιλάμε για την εκτέλεση μια αθλητικής δραστηριότητας, χρειάζεται μια ψυχολογική ετοιμότητα. Εμείς εξαντλήσαμε κάθε πιθανότητα μαζί με τον διαιτητή και τον κ. Γκαγκάτση. Σύμφωνα με τα παραπάνω φαίνεται πως η ομάδα της ΑΕΚ προετοιμάστηκε «ψυχολογικά» ώστε να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που δεν επεξήγησε με ορθό τρόπο ο παράγοντας της ΑΕΚ είναι γιατί δεν βγήκε ποτέ η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, από τη στιγμή που ανέκτησε τη χαμένη της ψυχολογία.

Tέλος ο κ. Λυσσάνδρου δήλωσε ότι: Ρώτησα τον διαιτητή με ποιο σκορ θα βγαίναμε και έθεσα θέμα ασφαλείας... Εμείς αυτό που είπαμε στον Κομίνη, ότι αδυνατούμε λόγω ανασφάλειας, του το είπαμε για να το αξιολογήσει. Δεν του το είπαμε ως αντίρρηση. Έγιναν συζητήσεις για το αν υπήρχαν οι ασφαλείς συνθήκες για να γίνει το ματς. Πώς γίνεται λοιπόν το σκορ του αγώνα να καθορίζει το πόσο ασφαλές ήταν εκείνη τη στιγμή το γήπεδο; Έτσι προκύπτει πως η ΑΕΚ, ίσως να μη βγήκε στον αγωνιστικό χώρο επειδή το σκορ ήταν 1-0 κατά της.

Διαβάστε ακόμη...