«Δεν αρκεί μόνο αυτή η νίκη»

Από e-handball.gr: Ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ Γιώργος Μαστορογιάννης μίλησε στο e-handball για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Πηγή: e-handball.gr
«Δεν αρκεί μόνο αυτή η νίκη»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στη Μίκρα (17/3, 17:00, ΕΡΤ3,) για την 19γη αγωνιστική της Handball Premier και καλείται να ξεπεράσει και το ψυχολογικό εμπόδιο μετά την απώλεια της διεκδίκησης του κυπέλλου στο Final 4 το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης περιμένει από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το οποίο εν πολλοίς θα κρίνει και τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και το σημαντικό πλεονέκτημα στα play off.

Απών θα είναι ο Θόδωρος Πετρίδης που θέλει τουλάχιστον ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του κ αι το ράγισμα που έχει υποστεί στον δείκτη του αριστερού του χεριού.

Έτοιμος, όπως έδειξε και στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, θα είναι ο Γιώργος Μαστορόγιαννης. Ο έμπειρος πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ μιλώντας στο e-handball.gr για το ντέρμπι με την ΑΕΚ επισήμανε: «Θα είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι γιατί κρίνει τη δεύτερη θέση. Όμως, δεν είναι τόσο σημαντικό όσο φαίνεται γιατί είτε δεύτεροι είτε τρίτοι και πάλι θα χρειαζόμαστε δύο νίκες κόντρα στην ΑΕΚ στα play off. Σαφώς και υπάρχει το θέμα της ψυχολογίας και του πρεστίζ και σαφώς θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή η νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε άλλες δύο φορές. Υπάρχει πλήρης ανασύνταξη μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, δεν ασχολούμαστε πλέον με αυτό το παιχνίδι, και στόχος μας είναι πλέον το πρωτάθλημα».

 

Διαβάστε ακόμη...