Το περιμένουν πώς και πώς!

Από paok24.com: Με το ελληνικό πρωτάθλημα να έχει διακοπεί μέχρι... νεοτέρας, οι ποδοσφαιριστές στρέφουν την προσοχή τους στις υποχρεώσεις του με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.
Πηγή: paok24.com
Το περιμένουν πώς και πώς!

Στην Τούμπα έφτασαν οι... κλήσεις του Σκίμπε για τα φιλικά παιχνίδια με Ελβετία και Αίγυπτο και μέσα σε αυτά εκτός από τον Πέλκα που βρίσκεται για δεύτερη φορά στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, βρίσκονται και οι Λημνιός και Κουλούρης.

Οι δύο παίκτες, μετά τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις με την εθνική U21 επιστρέφουν και πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά αυτή τη φορά θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις επιλογές της Ανδρών.

Λημνιός και Κουλούρης επιβραβεύτηκαν για τις φετινές τους εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα σε επίπεδο εθνικών ομάδων βλέποντας το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να γίνεται πραγματικότητα.

Φυσικά, τα όνειρα των δύο παικτών του ΠΑΟΚ δε σταματούν εδώ, αφού η... πόρτα που άνοιξε στην Εθνική Ελλάδας είναι μόνο η αρχή για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δε θα μπορούσαν φυσικά να μην αναφερθούν με τα καλύτερα λόγια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο τους και πλέον θέλουν να αποδείξουν στον Σκίμπε ότι μπορούν να αποτελέσουν κομμάτι του «παζλ» της νέας Εθνικής ενόψει του Euro 2020.

Διαβάστε ακόμη...