«Βόμβες» από Μακ!

Από Inpaok.com:Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: inpaok.com
«Βόμβες» από Μακ!

Ο Σλοβάκος διεθνής επιθετικός των «ασπρόμαυρων» μεταξύ άλλων τόνισε πως στέκεται στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη και πως καταλαβαίνει την... τρέλα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τι έγινε στο ματς με την ΑΕΚ;

«Ήταν ένα ματς στο οποίο έπαιζαν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στο 90ο λεπτό, είχαμε έναν λόγο να χαρούμε, καθώς πετύχαμε γκολ το οποίο μας έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο διαιτητής και ο επόπτης έδειξαν σέντρα. Ξαφνικά οι παίκτες της ΑΕΚ, πήγαν στον διαιτητή και άρχισαν να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Φώναζαν πως έχουν video με την φάση, κάτι που δεν ισχύει. Μετά από 5 λεπτά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ».

Τι έγινε στην συνέχεια;

«Υπήρξαν πολλές διαβουλεύσεις μετά, μέχρι να κατέβει ο κύριος Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρόεδρος ήταν αηδιασμένος με όλη την κατάσταση, όχι μόνο με την ΑΕΚ αλλά και με τον Ολυμπιακό. Τώρα όλοι μιλούν για τον Σαββίδη, ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για τον πιο ειλικρινή άνθρωπο, που προσπαθεί να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και 5 χρόνια. Αυτή τη σεζόν είμαστε η καλύτερη ομάδα, με τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα, οι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι δεν το... αντέχουν αυτό. Μην μένετε στην κίνηση του Σαββίδη. Είμαι 100% με τον πρόεδρο, είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ στην συνέχεια;

«Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να περιμένει κανείς βοήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ, 10 φορές χειρότεροι από τον Σαββίδη. Όλα αυτά οφείλονται στη διαφθορά εκ μέρους του Ολυμπιακού. Κάποιος τα προκάλεσε όλα αυτά για να συμβεί ότι συνέβη. Ο Σαββίδης παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη, αλλά μετά από αυτό που γίνεται τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...