Κρουμπάλι: «Μας στεναχωρεί ο αποκλεισμός, πρέπει όμως να προχωρήσουμε»

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι ανανέωσε το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον αποκλεισμό από το Basketball Champions League, τον αγώνα με το Ρέθυμνο αλλά και τα... γενέθλιά του.
Πηγή: sdna.gr
Κρουμπάλι: «Μας στεναχωρεί ο αποκλεισμός, πρέπει όμως να προχωρήσουμε»

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ουσμάν Κρουμπάλι στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Το πιο σημαντικό είναι πάντα το επόμενο

Γεια σας φίλοι μου

Ερχόμαστε από μία δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να προκριθούμε στα προημιτελικά του Basketball Champions League, αλλά δεν τα καταφέραμε και σίγουρα αυτό μας στενοχωρεί. Δεν μπορούμε όμως, να σταθούμε σε αυτό τον αποκλεισμό.

Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια για την Basket League σε ένα διάστημα μιας εβδομάδας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά για να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με το Ρέθυμνο.

Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, η οποία σίγουρα θα έρθει για να πάρει τη νίκη, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το ματς με την Καρσίγιακα, αλλά είναι δουλειά μας να ετοιμαστούμε τόσο σωματικά, όσο κυρίως πνευματικά για τον αγώνα του Σαββάτου.

Την προηγούμενη Τρίτη ήταν τα γενέθλιά μου. Μπήκα πλέον στα τριάντα, αλλά λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας και του αγώνα με την Καρσίγιακα δεν τα γιόρτασα με την οικογένειά μου, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτή είναι η ζωή των επαγγελματιών αθλητών.

Διαβάστε ακόμη...