Δεν γλιτώνει ο Κομίνης!

Το Πειθαρχικό Όργανο κάλεσε εκ νέου τον Κομίνη, τι απάντησε ο ρέφερι και τι θα γίνει από εδώ και πέρα
Πηγή: paok24.com
Δεν γλιτώνει ο Κομίνης!

Μπορεί ο Γιώργος Κομίνης να μην έδωσε σε πρώτη φάση το παρών στη σημερινή εκδίκαση, ωστόσο όπως φαίνεται δεν θα αποφύγει να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τόνισαν πολλές φορές στη διάρκεια της σημερινής εκδίκασης, ότι η παρουσία του ρέφερι του αγώνα θα μπορούσε να δώσει πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα και "σκιές" που υπάρχουν, με δεδομένες και τις αντιφάσεις στο φύλλο αγώνα.

Για αυτό και στη διάρκεια μίας από τις διακοπές που έγιναν, ο Κομίνης κλήθηκε εκ νέου να εμφανιστεί την Δευτέρα ενώπιον του δικαστηρίου, με τον διαιτητή από τη μεριά του να απαντά με δύο mail.

Όπως διαβάσατε στο PAOK24, στο ένα δήλωσε ότι δυστυχώς ως την Τετάρτη δεν είναι εφικτή η παρουσία του εξ αιτίας σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και στο δεύτερο mail ότι δεν μπορεί να δηλώσει με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα μπορεί και μετά την Τετάρτη λόγω του οικογενειακού προβλήματος.

Εντός 48 ωρών θα του ζητηθεί να τοποθετηθεί εγγράφως επί της ενστάσεως και κατόπιν όλη η η αλληλογραφία θα κοινοποιηθεί τόσο στην πλευρά του ΠΑΟΚ, όσο και σε αυτήν της ΑΕΚ, ενώ οι ομάδες ζήτησαν 48 ώρες από την στιγμή που θα απαντήσει ο διαιτητής, για να υποβάλλουν υπομνήματα.

Διαβάστε ακόμη...