«Πωρωμένοι για τον τίτλο, τρελαμένοι με την αδικία»

Από sdna.gr: Ο Γιάννης Γιαννούλης ανανεώνει το blog του στο SDNA, συναντά τον Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο και καταγράφει με αποκλειστικές δηλώσεις του παίκτη του ΠΑΟΚ το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
«Πωρωμένοι για τον τίτλο, τρελαμένοι με την αδικία»

Αν και θα έπρεπε να μιλήσουμε για μπάσκετ σε αυτό το νέο μου blog στο SDNA, κάτι που θα το κάνουμε συχνά από εδώ και στο εξής, παράλληλα με το προσωπικό μου blog-site G-Point.gr, όπου εκεί μπορείτε να διαβάσετε πρωτότυπες συνεντεύξεις που παίρνω εγώ (κάτι πρωτόγνωρο για εμένα που το έχω λατρέψει) αλλά και ανέκδοτες ιστορίες που μοιράζονται μαζί μου, φίλοι αθλητές και αθλητικογράφοι, την "παρθενιά" μου στο SDNA, κερδίζει το ποδόσφαιρο.

 

Με τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, και όντας βέρος ΠΑΟΚτσής, νιώθοντας μεγάλη αδικία για τα όσα περνάει σε αυτό το πρωτάθλημα η ομάδα μου, έμελλε να συναντηθώ εντελώς τυχαία στον ίδιο χώρο με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο...

κρεσποανχελ

Είχαμε και οι δυο μας ανάγκη από χαλάρωση και αποθεραπεία όπως φάνηκε, και οι δυο μας εξαιτίας πολύ σοβαρών λόγων και μίας πολύ δύσκολης Κυριακής... Εγώ με ένα λουμπάγκο στη μέση, μετά τη μεγάλη νίκη της ΜΕΝΤ της Θεσσαλονίκης (όπου αγωνίζομαι τη φετινή σεζόν), εκείνος στρεσαρισμένος πολύ, μετά από τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και μερικές μέρες πριν με τον Ολυμπιακό. Τα γνωρίζετε, να μην τα εξηγούμε πάλι.

Δεν θα μπορούσα λοιπόν ως ΠΑΟΚτσής, ως λάτρης του ποδοσφαίρου, αλλά και ως υποψήφιος δημοσιογράφος(είναι το επόμενο πτυχίο που έχω στα σκαριά μετά από αυτό των ΤΕΦΑΑ που μόλις πήρα), συναντώντας τον στo "Spa Prive" στη Θεσσαλονίκη, να μην τον ρωτήσω, το πώς αισθάνεται μετά από τα όσα συνέβησαν.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, όπως και οι συμπαίκτες του, είναι πιο πωρωμένοι από ποτέ πλέον για το πρωτάθλημα, όπως εξομολογείται και όχι μόνο στο βίντεο που ακολουθεί:

Υ.Γ: Ένα μικρό δώρο για εμένα στους φίλους μου, ένα τραπέζι για 4 άτομα, στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Σπάγγος" στο Μικρολίμανο(Aκτή Κουμουνδούρου 18), στους δύο πρώτους που θα σχολιάσουν.

 

Διαβάστε ακόμη...