Περιμένουν λεφτά από Nova οι ομάδες, φουντώνει η κόντρα

Από sdna.gr: Αν η Nova δεν καταβάλει σήμερα ή αύριο την προγραμματισμένη δόση στις ΠΑΕ, τότε θα οδηγηθούν σε ενεργοποίηση ρητρών. Τι αναφέρει η επιστολή του συνδρομητικού στη λίγκα.
Πηγή: sdna.gr
Περιμένουν λεφτά από Nova οι ομάδες, φουντώνει η κόντρα

Σήμερα που είναι το deadline, ή το αργότερο αύριο Παρασκευή (16/3), οι ΠΑΕ της Super League περιμένουν την καταβολή της δόσης που είναι να του καταβάλει η Nova και η οποία φέρεται να είναι ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Το αν το συνδρομητικό κανάλι καταβάλει τη δόση, είναι άγνωστο, καθώς έχει ήδη αντιδράσει για την διακοπή του πρωταθλήματος, για την οποία επιρρίπτει ευθύνες στις ομάδες και προειδοποιεί με ενεργοποίηση ρητρών.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του SDNA, και οι ίδιες οι ομάδες είναι έτοιμες να αντιδράσουν αν δεν καταβληθεί η δόση. Συγκεκριμένα, στις προθέσεις τους είναι να ενεργοποιήσουν τις αντίστοιχες ρήτρες για μη έγκαιρη καταβολή δόσεων! Και αυτές οι ρήτρες, απ’ ότι λένε οι ΠΑΕ, μπορεί να φτάσουν και τα 8 εκατ. ευρώ!

Είναι ξεκάθαρο ότι ειδικά οι «μικροί» και «μικρομεσαίοι» εκφράζουν πολύ έντονη δυσαρέσκεια, αφού όπως λένε, έχουν δώσει πολλές φορές στο παρελθόν παράταση.

Ουδείς μπορεί να προβλέψει πλέον τις εξελίξεις.

Nova προς Super League: Παίξτε μπάλα, όχι… κρυφτό

Το συνδρομητικό κανάλι από την πλευρά του απέστειλε το μεσημέρι της Πέμπτης επιστολή-απάντηση στην Super League με την οποία την καλεί να αναλάβει τις ευθύνες της για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στην επιστολή της η συνδρομητική πλατφόρμα στηλιτεύει τις απόψεις και τους ισχυρισμούς της Super League ότι δεν φέρει ευθύνη για την διακοπή.

Μεταξύ άλλων η Nova αναφέρει: «Υποστηρίζετε πως η Super League είναι αμέτοχη στην όλη διοργάνωση του πρωταθλήματος και άρα στα προβλήματα, που δημιουργούνται κατά τη διεξαγωγή του και πως όλες οι ευθύνες πρέπει δήθεν να αναζητηθούν σε τρίτα πρόσωπα… Υποστηρίζετε, δηλαδή, πως όλα βαίνουν καλώς, και δεν υπάρχει το οποιοδήποτε επιπλέον μέτρο για να λάβετε, λες και η Super League δεν είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και τα μέλη της ουδεμία σχέση ή ανάμιξη έχουν στα υπαρκτά προβλήματα που βιώνουμε και πως όλες οι ευθύνες πρέπει δήθεν να αναζητηθούν σε τρίτα πρόσωπα».

Τέλος, το συνδρομητικό κανάλι καλεί τη Super League να «ευθυγραμμιστεί με όσα επιτάσσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς», ενημερώνοντάς το άμεσα για τα μέτρα που πρόκειται να λάβει «με σκοπό την άμεση αποκατάσταση της ηρεμίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, φυσικά, την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...