Θέλουν τον τίτλο στα χαρτιά

Από inpaok.com: Την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κέρδιζε την ΑΕΚ με 1-0 με το γκολ του Βαρέλα που μέτρησε τελικά
Πηγή: inpaok.com
Θέλουν τον τίτλο στα χαρτιά

(αν και ο Κομίνης τίναξε τον αγώνα και το πρωτάθλημα στον αέρα με τις ενέργειές του, ζηλεύοντας τη δόξα του Αρετόπουλου…) πριν έρθει η οριστική διακοπή του ματς.

Να λοιπόν που όπως ήρθαν τα πράγματα η ΑΕΚ προσπαθεί να «κλέψει» πλέον και επίσημα τον τίτλο (όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα) στα χαρτιά!

Διότι οι παίκτες της δεν βγήκαν για να τελειώσουν το ματς με τον ΠΑΟΚ όταν έμαθαν ότι είχε μετρήσει το γκολ του Βαρέλα, δηλώνοντας φοβισμένοι και τρομοκρατημένοι. Έτσι είπε τουλάχιστον η επίσημη ΑΕΚ και ζητάει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Ο Βάλνερ θα βρίσκεται κάπου και θα γελάει παρέα με τον Κόκκαλη…

Άλλα λέει όμως η ΑΕΚ, και άλλα οι παίκτες της! Αυτό τους ξέφυγε…

Και ενώ η Ένωση δεν βγήκε να τελειώσει το ματς στην Τούμπα για τους δήθεν τρομοκρατημένους παίκτες της (γι’ αυτό δε βγήκαν να παίξουν και στο τέλος μάλλον θα το πληρώσουν), ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στην πορτογαλική «O Jogo» και έβγαλε οφσάιντ τους κίτρινους παράγοντες. Δεν είπε ποτέ ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τρομοκρατήθηκαν, αλλά αντίθετα ότι: «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μας είπαν ότι δεν υπήρχε ασφάλεια ούτε οι συνθήκες ήταν κατάλληλες για να συνεχιστεί το παιχνίδι διότι αυτή ήταν μια πράξη τρομοκρατίας». Καταλάβατε τώρα το θέατρο που έστησαν;

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο Γκάλο χωρίς να πει ποτέ ότι φοβήθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, όπως επικαλείται η ομάδα αλλά και όσοι μίλησαν κανένας δεν αναφέρθηκε σε συνθήκες τρομοκρατίας (που δεν υπήρχαν άλλωστε), καθώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν άψογος! Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κονέ (είπε ότι ήταν απαράδεκτη η ενέργεια να μπει ο Σαββίδης στο γήπεδο, αλλά δεν μίλησε για φόβο του ίδιου και των συμπαικτών του).

Καλό το παραμύθι, αλλά όπως και του Γκαρθία δεν είχε δράκο.

Οι δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ εκθέτουν την ομάδα και την απόφασή της να μη βγει να παίξει τις καθυστερήσεις μετά από υπόδειξη του Κομίνη να συνεχιστεί το ματς, επικαλούμενη φόβο και τρομοκρατία. Κι ας μην κλήθηκε η Ένωση να απολογηθεί γι’ αυτό, διότι ο Κομίνης συνέταξε με περίεργο (έως ύποπτο) τρόπο το φύλλο αγώνος. Ο ΠΑΟΚ έκανε όμως ένσταση γι’ αυτό το θέμα και η ΑΕΚ θα πρέπει να απολογηθεί.

Και φυσικά υπάρχει από χθες και η δήλωση του πρώτο βοηθού του Κομίνη, του Ηλία Αλεξέα, ο οποίος επισήμανε σε video (δείτε εδώ) ότι οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορούσε, κάτι το οποίο διαψεύδει τους περί τρομοκρατίας ισχυρισμούς της ΑΕΚ…

Διαβάστε ακόμη...