«Ακόμα και αύριο έρχομαι για τον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Ο Πέδρο Ενρίκε μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τόνισε ότι έρχεται αύριο για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
«Ακόμα και αύριο έρχομαι για τον ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πέδρο Ενρίκε και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξέφρασε τη στήριξή του στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ τόνισε ότι έρχεται ακόμα και αύριο στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως είναι η ζωή στο Μπακού: «Είμαι καλά. Θα προτιμούσα να είμαι στην Ελλάδα γιατί οι συνθήκες και η καθημερινότητα είναι καλύτερες, αλλά είμαι επαγγελματίας και κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα που αγωνίζομαι. Είναι μια καλή εμπειρία, παίξαμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα το βάρος έχει πέσει στο πρωτάθλημα που είναι και στόχος να το κατακτήσουμε. Έχουμε αέρα δέκα βαθμών από την Καμπάλα και θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο. Έχω αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια τα 19 βασικός και έχω πετύχει επτά γκολ και θέλω να κλείσει ιδανικά η χρονιά για μένα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Εκτός από τους δημοσιογράφους στο Μπακού μέχρι και φίλοι μου από τη Βραζιλία μου έχουν ρωτήσει για τον Σαββίδη. Εγώ λέω αλήθειες και αυτό που έχω να πω ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος, όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη και βοηθάει τους πάντες. Ψευδή είναι όλα που τον κατηγορούν από την Αθήνα».

Για το αν έχει μιλήσει με παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα με την ΑΕΚ: «Εννοείται πως μιλάω με παίκτες του ΠΑΟΚ, κυρίως με Βαρέλα και Μάτος. Είναι πολύ απογοητευμένοι περιμένουν με αγωνία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και το θα γίνει από εδώ και πέρα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ: «Αυτό που θα του έλεγα, αν με χρειάζεται, έρχομαι και αύριο. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, όπως και ο γιος του και θέλω να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι φανταστικό που με έφεραν στον σύλλογο. Πάντα σέβομαι τις αποφάσεις του προέδρου, του προπονητή του τεχνικού διευθυντή και το μόνο που θέλω είναι να αγωνίζομαι και το πιο βασικό να είμαι μέλος αυτή της οικογένειας του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...