“Δεν επιτρέπεται να εξοντώσουν τον Σαββίδη”

Από thessports.gr: Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης φιλοξενήθηκε στον Fm100 και στην εκπομπή Θέσεις και απόψεις.
Πηγή: thessports.gr
“Δεν επιτρέπεται να εξοντώσουν τον Σαββίδη”

"Το Κολωνάκι θέλει την εξόντωση του ΠΑΟΚ.Δεν θα το επιτρέψουμε" είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας μάλιστα πως ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ έδειξε αφέλεια και επιπολαιότητα ωστόσο δεν έκανε κάποιο τραγικό λάθος όπως μεταδίδουν τα κεντρικά μέσα, αντίθετα πρέπει να πληρώσει κάποιο πρόστιμο.

Επίσης τόνισε πως δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα ήταν αντίθετος με την διακοπή του πρωταθλήματος, τονίζοντας παράλληλα πως αυτός και το κόμμα του θα είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και στην υπόθεση που έχει προκύψει. "Δεν επιτρέπεται να εξοντώσουν τον Ι. Σαββίδη ως επενδυτή", είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε μια συνομιλία του ίδιου με τον Ιβάν Σαββίδη που του είπε οτι ήταν λάθος που δήλωσε οτι ο Μητσοτάκης δε θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός με τον πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να λέει "Πάνε να σε καταστρέψουν" με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να φέρεται να συμφωνεί.

Διαβάστε ακόμη...