«Στην Ελλάδα ζηλεύουν τον ΠΑΟΚ. Δεν ήθελε να απειλήσει κανέναν ο Σαββίδης»

Από thessports.gr: H Γκαραμπάγκ του Πέδρο Ενρίκε αντιμετώπισε χθες το βράδυ τη Νέφτσι Μπακού για το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν και στο φινάλε τις αναμέτρησης ο Βραζιλιάνος έκανε δηλώσεις.
Πηγή: thessports.gr
«Στην Ελλάδα ζηλεύουν τον ΠΑΟΚ. Δεν ήθελε να απειλήσει κανέναν ο Σαββίδης»

Ρωτήθηκε για το αν αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα, καθώς όπως του μετέφεραν οι δημοσιογράφοι, είναι ορατό το ενδεχόμενο υποβιβασμού του ΠΑΟΚ (!): "Παρακολουθώ την πλειοψηφία των αγώνων του ΠΑΟΚ. Εχω πολλούς φίλους και μεγάλη αγάπη στον σύλλογο. Ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Ιβάν Σαββίδης, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ξόδεψε πολλή ενέργεια για να με αποκτήσει από τη Ρεν.

Ασφαλώς και αυτό που έκανε ήταν λάθος, έχει ήδη απολογηθεί γι' αυτό. Δεν νομίζω ότι ήθελε να απειλήσει κανέναν με το όπλο. Δίπλα του υπάρχουν σωματοφύλακες. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η Αθήνα έχει μεγάλη επιρροή. Οι άλλοι ζηλεύουν όταν ο ΠΑΟΚ έχει επιτυχίες. Για τον ΠΑΟΚ μόνο καλά μπορώ να μιλήσω, δεν θα επηρεάσουν αυτά τα γεγονότα την επιστροφή μου στην ομάδα.

Δεν νομίζω ότι η FIFA θα τιμωρήσει τόσο σκληρά τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν το θέλει αυτό στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει κάνει πολλά για τον ΠΑΟΚ και την πόλη".

Επίσης ρωτήθηκε για το αν ο Σαββίδης κουβαλά πάντα όπλο μαζί του: "Ποτέ δεν είχα δει όπλο. Γιατί να χρειοάζεται όπλο με τόσους σωματοφύλακες δίπλα του".

Διαβάστε ακόμη...