«Μπορούσαμε περισσότερα»

Από paokbc.gr: Ο Lucky Jones εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Pinar Karsiyaka στην Σμύρνη.
Πηγή: paokbc.gr
«Μπορούσαμε περισσότερα»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να κάνει περισσότερα για να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά τον ευχαριστεί το γεγονός ότι έφτασε ως εδώ μετά το μέτριο ξεκίνημα.

Αναλυτικά:

«Αρχικά θέλω να πω ότι ήταν ένα σπουδαίο ταξίδι για εμάς η πορεία μας ως εδώ. Ξέρω ότι όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι ευγνώμων για το γεγονός ότι φτάσαμε ως εδώ μετά το πολύ κακό ξεκίνημά μας. Συγχαρητήρια στην Karsiyaka για τον τρόπο που έπαιξε στην έδρα της. Είχαμε μια ευκαιρία σήμερα και αποδείξαμε ότι όσοι μας υποτιμούσαν στις αρχές έκαναν λάθος. Τώρα πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τους επόμενους στόχους μας».

Για το αν νιώθει ότι χάθηκε απόψε μια ευκαιρία: «Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα για να περάσουμε. Σπαταλήσαμε κάποιες κατοχές, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στον πρώτο αγώνα. Ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν να παίξουμε σε αυτή την ατμόσφαιρα. Δεν εκτελέσαμε όσα θα έπρεπε με τον τρόπο που θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να «μεγαλώνουμε» και να βελτιωνόμαστε.

Για το αν έχει μεγαλύτερη πίστη στην ομάδα του μετά τα 2 ματς με την Karsiyaka: «Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Πολλές φορές δεν είμαστε όσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε και αυτό δεν μας επιτρέπει να πετύχουμε όσα μπορούμε»

Διαβάστε ακόμη...