“Αιχμηρά ερωτήματα” σε Μητσοτάκη-Βασιλειάδη

Από thessports.gr: Ο Γιώργος Σαββίδης τις τελευταίες μέρες δικαίως υπενθυμίζει σε όλους τη στάση των φορέων σε παλαιότερα σκάνδαλα και καταστάσεις που έχουν κλονίσει κατά καιρούς το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: thessports.gr
“Αιχμηρά ερωτήματα” σε Μητσοτάκη-Βασιλειάδη

Συγκεκριμένα, δείτε όσα έγραψε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης:

“Κύριε Μητσοτάκη είναι πολύ εύκολο αλλά συνάμα υποκριτικό και ανεύθυνο να επιρρίπτεται ευθύνες για τα δεινά του δύσμιρου Ελληνικού ποδοσφαίρου σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ στο χώρο του αθλητισμού. Στον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή επιθυμούσε την κάθαρση και έκανε τόσες κινήσεις γι αυτό.

Την τελευταία πενταετία έχουν συμβεί σημεία και τέρατα στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά εκεί δεν σας είδα να τα αντιμετωπίζετε με το ίδιο θάρρος και σθένος… μήπως ανασταλτικός παράγοντας είναι οι ιδιαίτερες και συγγενικές σχέσεις που έχετε με μεγαλοπαράγοντα; Θα ήταν πολύ ωραίο στο παραμύθι να φταίει η οικογένειά μου γι όλα…ξέρω οτι σας βολεύει αλλά πιστέψτε με ο κόσμος και γενικά ο κόσμος της Βόρειας Ελλάδας έχει καταλάβει τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται.

Υ.Γ Σας παρακαλώ να μου επισημάνετε τις όποιες αντιδράσεις-ανακοινώσεις σας στα περιστατικά που απεικονίζονται στις φωτό…

Υ.Γ.2: Παρατηρώ στην Ελλάδα λύθηκαν όλα τα προβλήματα ως δια μαγείας…Το μοναδικό πρόβλημα η οικογένειά μου.

ΥΓ.3 Άκουσα κάτι για “μισές συγγνώμες…Ντροπή σας να καπιλεύεστε και ΑΥΤΟ!

ΥΓ4 Είμαστε Πόντιοι και όχι ξένοι, είμαστε Έλληνες και όχι φιλοξενούμενο…αυτή είναι η Ελλάδα που οραματίζεστε;

savv

savvv

savvvv

Διαβάστε ακόμη...