«Τους ενοχλεί ο Σαββίδης!»

Από inpaok.com: Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, με μήνυμα του στο facebook, για τις επιθέσεις που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.
Πηγή: inpaok.com
«Τους ενοχλεί ο Σαββίδης!»

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών, εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ των Αθηνών, αλλά και σε όλους αυτούς που έπεσαν τόσο... ξαφνικά από τα σύννεφα και κουνάνε το δάχτυλο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Από προχθές το βράδυ όλα τα ΜΜΕ και εκπρόσωποι των ΠΑΕ της Αθήνας έχουν πέσει σαν όρνια να κατασπαράξουν τις σάρκες του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Κανείς δεν επικροτεί το γεγονός να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένος. Με την ενέργεια του αυτή πρώτα απ' όλα αδίκησε τον εαυτό του και μετά την ομάδα. Είχε όμως το σθένος να ζητήσει δημόσια από όλους συγνώμη Όμως γιατί τόση υποκρισία τώρα.

Τώρα τους έπιασαν οι ευαισθησίες λες και είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας που οπλοφορεί. Δεν τους είδα όμως να έχουν τέτοιο μένος όταν πέφταν πυροβολισμοί, όταν ανατιναζόντουσαν φούρνοι, όταν έκαιγαν αυτοκίνητα και σπίτια, όταν έδερναν δημοσιογράφους και ποδοσφαιριστές, όταν απειλούνταν παρατηρητές και διαιτητές από πνίξιμο με κασκόλ, όταν απειλούνταν μέλη της ΚΕΔ μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, όταν στέλνονται απειλητικές επιστολές με σφαίρες μέσα, όταν δικάζονται μέλη ΠΑΕ για στήσιμο αγώνων, όταν κυκλοφορούσαν οπλισμένοι πρόεδροι στα αποδυτήρια απειλώντας, όταν έκαιγαν μαγαζιά ποδοσφαιριστών κλπ κλπ.

Δηλαδή για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν φταίνε όλα τα παραπάνω αλλά φταίει ο Σαββίδης με το προχθεσινό περιστατικό. Γιατί δεν βγαίνουν ανοιχτά να πούνε ότι τους ενοχλεί να βλέπουν τον Ιβάν Σαββίδη να μπαίνει δυνατά οικονομικά ανάμεσα τους και μαζί του και τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους, που δεν είναι άλλα από το μοίρασμα της πίτας στο λεκανοπέδιο και όλοι οι υπόλοιποι να είναι ο φτωχός συγγενής που θα συμπληρώνει το πρωτάθλημα; Η υποκρισία και ο στρουθοκαμηλισμός σε όλο της το μεγαλείο. Τουλάχιστον αυτός βγήκε και ζήτησε μια συγνώμη από όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Για όλα τα παραπάνω θα βγει κανείς να ζητήσει μια συγνώμη; Θα βγει να ζητήσει μια συγγνώμη κάποιος από αυτούς που εδώ και 40 περίπου χρόνια κατέστρεψαν τα κυριακάτικα απογεύματα μας; Δεν νομίζω γιατί για να ζητήσεις συγγνώμη πρέπει να φοράς παντελόνια και να αναγνωρίζεις τα λάθη σου».

Διαβάστε ακόμη...