Οι… παλιοσειρές πήραν θέση για Ιβάν

Από inpaok.com:Θέση για την στοχοποίηση του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, πήρα δυο ιστορικά στελέχη του συνδεσμιακού κινήματος του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Οι… παλιοσειρές πήραν θέση για Ιβάν

Με ανάρτηση τους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρουν τα εξής:

Ιβάν Σαββίδη είμαστε μαζί σου...

Όσο δεν είσαι ιδιοκτήτης ναρκοπλοίου ηρωίνης και λαθρέμπορας...

Όσο επενδύεις στην Ελλάδα, δίνεις δουλειά σε κόσμο, δεν απολύεις κανέναν ποτέ και δεν έχεις κλέψει το Ελληνικό δημόσιο...

Όσο είναι εναντίον σου ο Αμερικάνος πρέσβης...

Όσο βλέπουμε κανάλια και ολόκληρα εκδοτικά συγκροτήματα παλιανθρώπων, απατεώνων, διαπλεκόμενων να ξεχνάνε σε μια νύχτα φτώχια, ανεργία, προβλήματα με

Σκόπια, αιχμάλωτους στην Τουρκία και ενώνουν τις φωνές τους για να σε αναγκάσουν να φύγεις από την Ελλάδα!

Όταν βλέπουμε ότι αναβίωσε το ΠΟΚ για να μας κλέψουν το πρωτάθλημα.

Όταν παλιοί εχθροί γίνανε φίλοι!

Όταν Μελισανίδης, Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μητσοτάκης,Κοντονής και Βασιλειάδης ,ενώνουν τις φωνές ,τα εκδοτικά και πολιτικά τους συμφέροντα , για να πλήξουν τον ΠΑΟΚ εξαιτίας σου.

Όταν η πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικών κοροϊδεύει την κοινωνία, κλείνοντας τα μάτια στα εγκλήματα που γίνονται στο Λεκανοπέδιο και στέλνει επιστολή εναντίον σου επειδή ο πρόεδρος της θέλει να πολιτευτεί!

Όσο θα είσαι ο εφιάλτης για αυτούς που μας έκλεψαν όχι μόνο τις Κυριακές, αλλά και τις ζωές μας!

Όταν βλέπουμε τις μυξοπαρθένες μαζεμένες να κλαίνε για το καλό του ποδοσφαίρου, με υποκρισία, ξεχνώντας ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο γήπεδο και έχει περισσότερους βαθμούς από όλους στο χορτάρι και το πρωτάθλημα δεν μπορούν να το κερδίσουν τίμια παρά μόνον να το κλέψουν!

Όταν βλέπουμε τον Πειραιώτη Βασιλειάδη,να ενημερώνει επιλεκτικά την UEFA, μόνο για τη στιγμή που ο Σαββίδης βγήκε εκτός εαυτού και όχι για τη σφαίρα που ταχυδρομήθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ούτε για ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων, ούτε για στημένους διαιτητές, ούτε για βόμβες, ούτε για σπίτια, ούτε για φούρνους...

Επειδή Αρετόπουλος Κομίνης και ο υπόλοιπος συρφετός ήτανε στημένοι ανέκαθεν!

Επειδή δεν είμαστε πανηγυρτζήδες και την γνώμη μας θέλουμε να την λέμε όταν η αλήθεια καίει, στο λέμε τώρα και όχι όταν θα πάρεις το πρωτάθλημα!

Κι επειδή μετά από 7 χρόνια στην ομάδα, τώρα που σε τρέλαναν,με την αδικία και το μπούγιο με τους αδίστακτους απατεώνες που μαζεύτηκε απέναντι σου!

Τώρα μόνο κατάλαβες τι είναι πραγματικά ο ΠΑΟΚ μας!

Κατάλαβες πόσο ταλαιπωρείται απ αυτούς το σωματείο εδώ και χρόνια κλέβοντας μας και μετά βγαίνοντας στα κανάλια τους και πουλώντας τρέλα!

Κι επειδή πιστεύουμε ότι μπορείς να κάνεις τα όνειρα μας για ένα τεράστιο ΠΑΟΚ πραγματικότητα.

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστε ακόμη...