Νέα αναβολή και περιοριστικοί όροι στον οπαδό του ΠΑΟΚ

Για το ρολό που πέταξε στην Τούμπα 
Πηγή: paok24.com
Νέα αναβολή και περιοριστικοί όροι στον οπαδό του ΠΑΟΚ

Οι νεότερες εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Νέα αναβολή για τον Ιούνιο πήρε η υπόθεση του οπαδού του Δικεφάλου ο οποίος κατηγορείται για το ρολό το οποίο πέταξε πριν από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ δεν παρέστη στο δικαστήριο, με τη δικηγόρο του να επικαλείται κώλυμα και να παίρνει νέα αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η εισαγγελέας όρισε από την πλευρά της περιοριστικούς όρους σε βάρος του 26χρονου σχετικά με την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους.

Συγκεκριμένα αποφάσισε ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα δύο ώρες πριν από την έναρξη αναμέτρησης του Δικεφάλου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και να παραμένει σε αυτό μέχρι και δύο ώρες μετά τη λήξη.

Ο 26χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της: πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί αθλητικής βίας και κατοχής, χρήσης και ρίψης αντικειμένων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σωματική βλάβη σε άνθρωπο πριν την έναρξη αγώνα.

Από την πλευρά της η δικηγόρος του 26χρονου μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4FM είχε τονίσει ότι ο νεαρός έχει καθαρό ποινικό μητρώο και ότι οι υποθέσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του τα προηγούμενα χρόνια έχουν μπει στο αρχείο.

Παράλληλα, είχε κάνει "επίθεση" σε όσους παρουσιάζουν το νεαρό ως "εγκληματία" και τόνισε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες εις βάρος όσων διέδιδαν τέτοιους χαρακτηρισμούς στα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμη...